Komt er een Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao rematch? Nieuws
Nieuws

Komt er een Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao rematch?

Komt er een Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao rematch?

Eerder had Pacquiao bevestigd dat er besprekingen voor een gevecht waren begonnen met Mikey Garcia, die in juli in Saoedi-Arabië zou plaatsvinden.

Na een zenuwslopende eerste ontmoeting, zal een rematch tussen super WBA-kampioen weltergewicht Manny Mayweather en ongeslagen Floyd Mayweather Jr. plaatsvinden volgens Premier Boxing Champions-eigenaar Al Haymon.

Volgens talloze berichten zal boksen eind juni weer in actie komen in sommige delen van de VS en Europa, maar onder gecontroleerde omstandigheden, te midden van angst voor het coronavirus.

Keuzes genoeg voor Manny Pacquiao

Eerder had Pacquiao bevestigd dat er besprekingen met Mikey Garcia gaande waren. Toen echter geruchten de ronde deden dat Mayweather weer aan het trainen was, had Pacquiao een hint laten vallen dat hij nu misschien geïnteresseerd is om hem opnieuw te bevechten in plaats van Garcia.

Of een rematch tussen Pacquiao en Mayweather opportuun is valt te bezien. Bokspromotor Bob Arum, zegt dat hij liever Pacquiao tegen Terence Crawford de ring in ziet gaan. opties genoeg dus voor Pacquiao.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws