🎥 KNOCK-OUT: Voetbal icoon David Beckham in bokswedstrijd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 KNOCK-OUT: Voetbal icoon David Beckham in bokswedstrijd

🎥 KNOCK-OUT: Voetbal icoon David Beckham in bokswedstrijd

Topvoetballer David Beckham houdt wel van een uitdaging. Zo besloot hij het op te nemen tegen entertainment ster James Corden van Carpool Karaoke.

Gekleed in een roze boksbroek ging Beckham tegen Corden de ring in voor een aflevering van The Late Late Show. Voor de dames een plezier voor het oog want de gespierde Beckham ging topless.

De clip begint met Corden, die zijn goede vriend Beckham oproept om rond te hangen. In de hoop dat ze een ontspannen twee uur zullen doorbrengen met fietsen en picknicken.

Niksnutten doen we niet aan

Maar Beckham sportief als hij is dacht daar anders over en wilde met de iets overgewicht zijnde Corden liever iets actiefs doen. Hij dwingt hem dan ook om naar de sportschool te gaan waar ze ondanks de protesten van James een spinles volgen.

Maar dat was nog niet alles, een rondje boksen stond ook op het program. Dat het er allemaal niet echt serieus aan toe ging is te zien. Toch vallen er best een aantal flinke stoten. Wellicht tijd voor een echte celebrity match?

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page