'Klootzak': Tyson Fury zweert tegen Anthony Joshua te vechten
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Klootzak’: Tyson Fury zweert tegen Anthony Joshua te vechten

‘Klootzak’: Tyson Fury zweert tegen Anthony Joshua te vechten

'Klootzak': Tyson Fury zweert tegen Anthony Joshua te vechten

Tyson Fury zweert om tegen Anthony Joshua te vechten, wat er ook gebeurt. De Gypsy King, de huidige houder van de WBC-zwaargewicht titel, kondigde aan dat hij zijn handschoenen aan het ophangen was na zijn succesvolle titelverdediging tegen Dillian Whyte in het Wembley Stadium in april.

Hij maakte toen een verbluffende ommekeer en onthulde dat hij zou terugkeren naar de ring om tegen Joshua te vechten voor 500 miljoen pond. Sindsdien heeft hij echter beweerd dat hij bereid is om gratis te boksen tegen de gouden medaille winnende Olympiër in Londen 2012.

Nu heeft hij dat opgevolgd door te beloven AJ te verslaan, of hij volgende maand zijn rematch met WBA, IBF, WBO en IBO-kampioen Usyk wint. ,,Anthony Joshua is een klootzak en ik zal hem knock-out slaan. Als hij Oleksandr Usyk verslaat, moet hij gratis tegen me vechten in Engeland”, zegt Fury.

Gratis en voor niks

,,Het zal gratis worden bekeken door 30 miljoen mensen. Geen PVV. Geen geld verdiend. We doen dit voor de fans van het VK.” Dat is ondanks het feit dat Fury gelooft dat Joshua nog een nederlaag zal lijden tegen de Oekraïner.

Fury heeft fans verbijsterd achtergelaten met zijn constante herzieningen van zijn comeback. De eerste keer dat hij zinspeelde op een comeback, zei hij dat het £ 200 miljoen zou kosten voor een gevecht met Joshua. Hij herzag dit vervolgens en zei dat hij alleen geïnteresseerd was in oefenwedstrijden voordat hij verklaarde dat hij een professionele terugkeer zou maken voor £ 500 miljoen.

Bekijk ook

UFC-ster Ngannou beestachtig gegroeid! 'Kilo knaller'

UFC-ster Ngannou beestachtig gegroeid! ‘Kilo knaller’

Francis Ngannou ziet er enorm uit in de nieuwste trainingsvideo van de UFC kampioen.

Pepperspray sucks! Agent geklapt door irritante kerel

Agent vangt klappen van irritante kerel! Pepperspray fail (video)

Steeds vaker leggen de mannen en vrouwen in het blauw het af tegen woestelingen op straat.

Adesanya zet tegen Pereira UFC-titel op het spel in wraakgevecht

Adesanya zet tegen Pereira UFC-titel op het spel in wraakgevecht

De UFC heeft vandaag aangekondigd dat Israel Adesanya zijn middengewicht kampioenschap zal verdedigen tegen Alex Pereira.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page