'Klootzak!' Logan Paul zal nooit meer boksen (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Klootzak!’ Logan Paul zal nooit meer boksen (video)

‘Klootzak!’ Logan Paul zal nooit meer boksen (video)

'Klootzak!' Logan Paul zal nooit meer boksen (video)

Logan Paul onthult dat hij een ‘carrière eindigende’ blessure’ heeft opgelopen. De YouTube bokser ramde met een slok op tegen een boksmachine tijdens een avondje stappen in Duitsland. Hierbij brak de Amerikaan zijn hand, waardoor hij zegt nooit meer te kunnen boksen.

Nadat hij in een kleine bar waar een boksmachine stond was beland, probeerde de YouTuber de hoogste score te bereiken. Maar door zijn ego moest Paul uiteindelijk naar het ziekenhuis omdat hij zijn derde middenhandsbeentje verbrijzelde tijdens zijn laatste en misplaatste poging om het record te verbreken.

Tijdens een recente aflevering van zijn eigen podcast onthulde hij: ,,Ik brak mijn hand toen ik dronken was. Ik neem de slechtste beslissingen als ik dronken ben. Ik zou moeten stoppen met drinken”, zei Paul die zelf zegt een domme klootzak te zijn.

Domme zet

Paul moest naar het ziekenhuis waar de breuk werd vastgesteld. ,,Ik kwam in het ziekenhuis en ze zeiden: ‘Kerel, je hebt je derde middenhandsbeentje op je hand verbrijzeld. Het is het belangrijkste gewricht in je hand. En voor boksers is dit een blessure die de loopbaan beëindigt, dus ook voor mij”, aldus Paul.

Sinds zijn acht-ronde tentoonstelling gevecht met bokslegende Floyd Mayweather afgelopen juni, heeft Paul, 27, heeft geen voet in de ring gezet. Hij overweegt nu of hij wil gaan kooivechten of verder wil gaan met WWE na zijn debuut op WrestleMania 38 eerder deze maand.

Bekijk ook

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw's comeback op 6 juli? 'Zo doe je dat'

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw’s comeback op 6 juli? ‘Zo doe je dat’

Buakaw Banchamek maakt een comeback.

Beveiliger schiet overvaller dood! 'MMA-training helpt' (video)

Beveiliger schiet overvaller dood! ‘MMA-training helpt’ (video)

Nilton César Silva Aguiar een veroordeelde moordenaar moest het met zijn leven bekopen vorige week maandag.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page