Home / Nieuws / Boks Nieuws / Kleinzoon Jack Dempsey headliner bare knuckle boks toernooi

Kleinzoon Jack Dempsey headliner bare knuckle boks toernooi

Kleinzoon Jack Dempsey headliner bare knuckle boks toernooi

De kleinzoon van de legendarische wereldkampioen zwaargewicht boksen Jack Dempsey, Joshua Gormley. Vecht in de headliner van ‘BYB Brawl 1: Brawl For It ALL’ op vrijdagavond 5 april in Cheyenne Ice & Event Center in Cheyenne, Wyoming.

Jack Dempsey was een Amerikaanse professionele bokser die vocht van 1914 tot 1927, en regeerde als de wereldkampioen zwaargewicht van 1919 tot 1926. Een cultureel icoon van de jaren 1920, maakte Dempsey’s agressieve vechtstijl en uitzonderlijke slagkracht hem een van de meest populaire boksers in de geschiedenis.
 
De BYB Extreme Fighting Series (BYB), de meest extreme vechtsport promotor van het blote vuist boksen, heeft recentelijk de volledige vechtkaart aangekondigd voor zijn debuut show, “BYB Brawl 1: Brawl For It ALL”, die 10 professionele gevechten zal bevatten, waarvan twee MMA-partijen.

Geen ontsnappen aan

De volledige vechtkaart toont een gevarieerde cast van actievolle atleten die boksen, MMA, kickboksen, worstelen, Muay Thai en bare knuckle als achtergrond hebben, dit beloofd onderhoudende gevechten die worden betwist in een revolutionaire ‘Trigon Triangle’-kooi.

Het bijzonderen aan deze kooi die optisch verschilt van een reguliere MMA-kooi is dat deze een driehoekige vorm heeft. Deze kooi staat ook wel bekend als de no-escape cage.

Bekijk ook

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten zo snel mogelijk weer tegen elkaar vechten. UFC Baas ...

Fikse schorsing voor topkickbokser, 4 jaar niet vechten

Artur Kyshenko voormalig Glory kickbokser en AFC Kickboxing Champion in de categorie 81 kg, heeft ...

Knock-out feest vandaag in Singapore, kijk hier terug

ONE Championship hield vandaag haar FISTS OF FURY II evenement in Singapore. Voor de liefhebbers ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page