Klaar voor oorlog! Joshua en Usyk oog in oog (video) Nieuws
Nieuws

Klaar voor oorlog! Joshua en Usyk oog in oog (video)

Klaar voor oorlog! Joshua en Usyk oog in oog (video)

Anthony Joshua regerend zwaargewicht kampioen keert morgen terug naar de ring tegen de voormalige onbetwiste cruiserweight koning Oleksandr Usyk. Het gevecht is live te volgen vanuit het Tottenham Hotspur Stadium, Londen. Vandaag stonden de topknokkers voor het eerst oog in oog.

In december 2020 kwam Joshua voor het laatst in actie in een succesvolle verdediging van zijn drie wereldtitels tegen Kubrat Pulev. De Brit liet Russische veteraan meerdere keren naar het canvas vallen voordat hij een negende ronde knock-out behaalde in de O2 Arena.

USYK zet zijn stap naar de zwaargewichtdivisie voort en domineerde eerder een clash met Derek Chisora ​​in oktober 2020, om de WBO Inter-Continental zwaargewicht titel te behalen. Joshua was gepland om Tyson Fury onder ogen te zien, echter moet deze voor de derde keer verplicht tegen Deontay Wilder de ring in.

Mega wedstrijden

Het gevecht tussen Joshua die op zoek zal zijn om Usyk af te troeven zal alles bepalend zijn voor de zwaargewicht divisie. Naar Joshua en Usyk zullen de fans ook getuige zijn van een stevig voorprogramma. WBO wereldkampioen cruisergewicht Lawrence Okolis zal zijn titel voor het eerst op het spel zet tegen zijn verplichte uitdager Dillian Prasovic.

Callum Smith maakt zijn langverwachte terugkeer naar de ring en vecht een een gewichtklasse hoger voor licht-zwaargewicht tegen de Dominicaanse bokser Lenin Castillo. In de strijd voor voor de IBF internationale weltergewicht titel zal Florian Marku het opnemen tegen de Italiaan Maxim Prodan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws