'Klaar om te slopen!' UFC-vechter Felice Herrig gaat bare knuckle boksen Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Klaar om te slopen!' UFC-vechter Felice Herrig gaat bare knuckle boksen

'Klaar om te slopen!' UFC-vechter Felice Herrig gaat bare knuckle boksen

Felice Herrig voormalig UFC-strogewicht blijft toch vechten. Eerder kondigde 'Lil Bulldog' die veel in ons land traint aan met pensioen te gaan. Maar nu heeft Herrig een uitdaging gevonden in het blote vuist boksen.

De 37-jarige nam vorige maand voor het laatst deel aan een rematch tegen Karolina Kowalkiewicz. De uit Polen versloeg Herrig in de tweede ronde. Het verlies was de vierde op rij voor 'Lil Bulldog', aangezien ze sinds 2017 geen gevecht meer had gewonnen.

Na de nederlaag kondigde Felice Herrig haar pensionering aan. Herrig kondigde in tranen aan dat ze de handschoenen aan het ophangen was om andere dingen te gaan doen. Het lijkt erop dat fans nu een antwoord hebben op wat die volgende stap is.

Blote vuist boksen

Herrig sluit zich aan bij een lange rij UFC-veteranen om te tekenen bij de bare knuckle boksorganisatie. Namen zoals Chad Mendes, Ricco Rodriguez, Jimmie Rivera en meer zijn allemaal overgestapt van MMA naar BKFC.

De Amerikaanse zal nu toetreden tot een divisie met namen als Paige VanZant, Bec Rawlings, Rachel Ostovich en meer. Ze jagen echter allemaal op de huidige dames vlieggewicht kampioen Christine Ferea, die in februari de titel veroverde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws