Kink in de kabel: Rematch Anthony Joshua en Andy Ruiz in gevaar Nieuws
Nieuws

Kink in de kabel: Rematch Anthony Joshua en Andy Ruiz in gevaar

Kink in de kabel: Rematch Anthony Joshua en Andy Ruiz in gevaar
Kink in de kabel: Rematch Anthony Joshua en Andy Ruiz in gevaar

Alles leek in kannen en kruiken voor de rematch tussen Anthony Joshua en Andy Ruiz in december.

Hoewel een rematch zeker werd verwacht, kwam het voor velen als een verrassing dat het tweede gevecht zou plaatsvinden in Saoedi-Arabië. Aanvankelijk werd verwacht dat de rematch zou plaatsvinden in het Verenigd Koninkrijk. Hoewel Eddie Hearn de rematch als officieel aankondigde, lijkt dit nu niet het geval te zijn.

Echter kan er nog een flinke kink in de kabel komen als Ruiz niet tekent voor de wedstrijd. Eerder melden wij al dat er een groot verschil zit tussen de gage van Joshua en Ruiz voor het aanstaande gevecht. Ruiz en Joshua troffen elkaar voor het eerst op 1 juni in Madison Square Garden, New York.

Niets is zeker

De Engelsman, Joshua, was het gevecht begonnen met een ongeslagen record van 22-0 en was een favoriet van -2000. Het was echter de Mexicaan, Ruiz, die uiteindelijk de wereld schokte met een knock-out in de zevende ronde. Met de winst verbeterde Ruiz. niet alleen zijn algehele record naar 33-1, maar veroverde hij ook de WBO, IBF, WBA en IBO wereldtitels.

The Athletic meld dat Ruiz naar verwachting niet zal tekenen voor de rematch in Saoedi-Arabië, tenzij hij gegarandeerd een aanzienlijk hogere gage krijgt dan de ongeveer $ 9 miljoen die hij aangeboden heeft gekregen om opnieuw tegen Joshua vechten. De rematch lijkt hiermee op losse schroeven te staan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws