Kijk Live: Blote vuist bokswedstrijd van Nederlander Hubert Geven – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Kijk Live: Blote vuist bokswedstrijd van Nederlander Hubert Geven

Kijk Live: Blote vuist bokswedstrijd van Nederlander Hubert Geven

Hubert Geven (R)

Op 14 september zal in Londen de Nederlander Hubert Geven zijn eerste wedstrijd vechten in een snoeihard bare knuckle toernooi.

Bare knuckle boksen of het vechten met de blote vuist maakt een flinke opmars door. Vooral buiten Nederland is deze snoeiharde vorm van boksen zeer populair. Landen als Engeland maar ook Amerika herbergen grote Bare Knuckle events.

ZIE OOK >> Bare Knuckle boksen steeds populairder

In Nederland is de vorm van boksen officieel niet erkend en toegestaan. Een aantal Nederlandse vechters zoekt dan ook een uitweg door in de landen waar het is toegestaan een gevecht aan te gaan. Zo ook Geven die in de O2 Arena in Londen zal debuteren en gelijk een achtman toernooi in gaat.

Live meekijken

De tegenstander van Geven de Engelsman Bachir Fakhouri, die tevens zijn debuut maakt bij de BKB organisatie gaat de strijd met de Nederlander met goede moed tegemoet. Echter staat geven bekend als een harde vechter en heeft al wat wereldtitels op zijn naam onder andere in het MMA.

Voor diegene die de Bare Knuckle wedstrijd live mee wil kijken is er goed nieuws. Fite TV biedt een livestream waar et gevecht te zien is, let wel meekijken kost 10 Engelse ponden dat is omgerekend €9,00. Wil je de wedstrijd kijken klik dan hier om naar Fite TV te gaan.

Bekijk ook

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Grote Glory gevechten op komst: ‘Snel meer nieuws’

De geruchtenmolen rondom Glory draait volop

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page