BEVESTIGD: Katie Taylor bokst tegen Amanda Serrano in mei – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / BEVESTIGD: Katie Taylor bokst tegen Amanda Serrano in mei

BEVESTIGD: Katie Taylor bokst tegen Amanda Serrano in mei

De Ierse bokslegende Katie Taylor zet haar lichtgewicht wereldtitels op het spel tegen de zevenvoudig wereldkampioen uit Puerto Rico Amanda Serrano.

Katie Taylor [15 (6) -0] en Amanda Serrano [38 (28) -1 (0) -1] zullen op 2 mei in een kaskraker in Manchester Arena tegen elkaar botsen. Tweegewicht wereldkampioen Taylor kan haar status als een van de beste boksers tegen Serrano versterken op dezelfde avond als Dillian Whyte die Alexander Povetkin treft.

Taylor verzegelde een dominante puntenoverwinning tegen Christina Linardatou door de WBO Super Lichtgewicht titel op dezelfde locatie te claimen afgelopen november nadat ze de onbetwiste lichtgewichtkampioen werd tegen Delfine Persoon in New York.

De beste bokser ooit

Serrano versterkte haar reputatie voor spannende gevechten met een actievolle puntenoverwinning op Heather Hardy in Madison Square Garden in september, terwijl ze haar vaardigheden voor Taylor verbeterde in een startoverwinning op Simone Aparacida Da Silva in Miami in januari.

Hoofd van Sky Sports Boxing Development Adam Smith, zegt: “We zijn absoluut verheugd om de sensationele confrontatie van Katie Taylor met Amanda Serrano toe te voegen aan hetWhyte-Povetkin event. Met Sky Sports dat zicht steeds meer inzet voor het vrouwen boksen, zullen we het grootste gevecht in Taylor’s professionele carrière presenteren.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page