Bokskampioen Katie Taylor schrijft geschiedenis Nieuws
Nieuws

Bokskampioen Katie Taylor schrijft geschiedenis

Bokskampioen Katie Taylor schrijft geschiedenis
Bokskampioen Katie Taylor schrijft geschiedenis

Katie Taylor heeft de WBO super lichtgewicht titel opgeëist na een unanieme beslissingsoverwinning over Christina Linardatou in Manchester!

Linardatou plaatste in de openingsronde een paar mooie stoten, ze maakte een goede start maar Taylor Katie eindigt de ronde met een goed geplaatste stoot. De eerste ronde was de opmaat van het gevecht tussen Taylor en Linardatou, de volgende rondes werden in dominantie afgewisseld door Taylor en Linardatou.

Spannende wedstrijd

In de vierde ronde raakte Linardatou de Ierse Taylor flink op het hoofd wat het oog van Taylor iets liet opzwellen. Het bleef spannend tot de laatste ronde en het zou aankomen op een jury beslissing. Taylor was er van overtuigd dat zij de wedstrijd had gewonnen en de jury besliste in haar voordeel op 96-94, 97-93 (x2).

Met de winst op Linardatou is Taylor wereldkampioen in twee gewichtklassen, zij is de derde vrouwelijke bokser ooit die deze scores haalt en titels pakt in verschillende gewichtklassen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws