Katie Taylor: 'Onmiddellijke rematch met Delfine Persoon' Nieuws
Nieuws

Katie Taylor: 'Onmiddellijke rematch met Delfine Persoon'

Katie Taylor: 'Onmiddellijke rematch met Delfine Persoon'
Katie Taylor: 'Onmiddellijke rematch met Delfine Persoon'

Ondanks het feit dat ze afgelopen weekend een wereldtitel binnen sleepte, wil Katie Taylor een rematch met tegenstander Delfine Persoon.

Taylor won zaterdag het vrouwelijke WBC lichtgewicht-kampioenschap in Madison Square Garden door Delfine Persoon te verslaan.. Taylor, die in de strijd aanging om met de WBA-, WBO- en IBF-kronen, pakte ook de vacante Ring Magazine-titel in New York.

Taylor kwam als overwinnaar uit de bus met meerderheidsbesluiten met marges van 96-94, 96-94 en 95-95. Velen dachten dat de Persoon Taylor had versalgen, maar Taylor de voormalige Olympisch kampioen die vijf wereldkampioenschappen voor amateurs en zes Europese amateurkampioenschappen won, kreeg de winst toebedeeld.

Dan maar in protest

Dit ging Persoon en haar aanhang niet in de koude kleren zitten en velen eiste dan ook dat er een erematch zou komen. Zelfs de Amerikaanse pof bokser Heather Hardy liet blijken dat zij niet vindt kloppen van de uitslag en dit als een reden tot stoppen met boksen zou vinden.

Nu komt Taylor dus naar buiten met het nieuws zelf een rematch te willen om te alten zien dat zij de titel waardig is. Persoon, 34, zal de mogelijkheid onderzoeken om in beroep te gaan tegen de uitslag van de WBC, maar ze denkt niet dat het veel zoden aan de dijk zal zetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws