Home / Nieuws / Boks Nieuws / Katie Taylor akkoord met boks rematch tegen Delfine Persoon

Katie Taylor akkoord met boks rematch tegen Delfine Persoon

Delfino Persoon Links op de foto

De Ierse Katie Taylor lijkt akkoord te zijn met een rematch tegen de Belgische Delfine Persoon

Weken nadat Katie Taylor een controversiële winst boekte op Delfine Persoon om onbetwist lichtgewicht kampioen te worden, verklaarde de Belg: “De strijd is nog niet ten einde.”

Persoon was onvermurwbaar en zie dat ze genoeg had gedaan om Taylor te verslaan in Madison Square Garden, begin juni. “We horen dat er voor de zomer van 2020 geen rematch zal zijn”, vertelde Persoon aan Irish Boxing. “Ik wil niet stoppen op deze manier.”

Eerst het rijtje af

Persoon hoopte dat de WBC, waarvan ze kampioen was totdat ze verloor van Taylor, zou ingrijpen om een ​​onmiddellijke herkansing te bewerkstelligen. Dit gebeurde echter niet en het bleef stil, totdat Taylor onthulde tegen wie zij nog wil vechten.

ZIE OOK >> Controversiële winst van Katie Taylor op Delfine Persoon

Jessica McCaskill, Amanda Serrano en Christina Linardatou staan op haar lijstje, maar verrassend genoeg ook Persoon. “We hebben contact gezocht met het team van Delfine Persoon om een ​​rematch te bekijken. Het is absoluut een gevecht dat Katie wil,” zegt manager Brian Peters.

Bekijk ook

Anthony Joshua zeker dat hij Wilder en Fury zal verslaan

Anthony Joshua zeker dat hij Wilder en Fury zal verslaan

HUH?: The Simpsons voorspelde uitslag Joshua Vs Ruiz Jr. II

Tekenfilm iconen 'The simpsons' worden wel vaker in verband gebracht als voorspellers van wereldgebeurtenissen.

Blote vuist bokslegende scheld Anthony Joshua verrot (video)

Dat de volgens sommige achterblijvende bokskwaliteiten van Anthony Joshua zaterdagvond in Saudi Arabië, sommige personen op de zenuwen werkte was op social media goed te zien.