Katie Taylor akkoord met boks rematch tegen Delfine Persoon Nieuws
Nieuws

Katie Taylor akkoord met boks rematch tegen Delfine Persoon

Katie Taylor akkoord met boks rematch tegen Delfine Persoon
Katie Taylor akkoord met boks rematch tegen Delfine Persoon

De Ierse Katie Taylor lijkt akkoord te zijn met een rematch tegen de Belgische Delfine Persoon

Weken nadat Katie Taylor een controversiële winst boekte op Delfine Persoon om onbetwist lichtgewicht kampioen te worden, verklaarde de Belg: "De strijd is nog niet ten einde."

Persoon was onvermurwbaar en zie dat ze genoeg had gedaan om Taylor te verslaan in Madison Square Garden, begin juni. "We horen dat er voor de zomer van 2020 geen rematch zal zijn", vertelde Persoon aan Irish Boxing. "Ik wil niet stoppen op deze manier."

Eerst het rijtje af

Persoon hoopte dat de WBC, waarvan ze kampioen was totdat ze verloor van Taylor, zou ingrijpen om een ​​onmiddellijke herkansing te bewerkstelligen. Dit gebeurde echter niet en het bleef stil, totdat Taylor onthulde tegen wie zij nog wil vechten.

ZIE OOK >> Controversiële winst van Katie Taylor op Delfine Persoon

Jessica McCaskill, Amanda Serrano en Christina Linardatou staan op haar lijstje, maar verrassend genoeg ook Persoon. "We hebben contact gezocht met het team van Delfine Persoon om een ​​rematch te bekijken. Het is absoluut een gevecht dat Katie wil," zegt manager Brian Peters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws