Karate expert kwaad over nep bokswedstrijd met Mike Tyson
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Karate expert kwaad over nep bokswedstrijd met Mike Tyson

Karate expert kwaad over nep bokswedstrijd met Mike Tyson

Karate expert kwaad over nep bokswedstrijd met Mike Tyson

Michael Jai White, vechtsport expert en bekende acteur is kwaad. Een flyer waarop hij te zien is, als volgende tegenstander van bokslegende Mike Tyson doet zijn bloed koken.

Onlangs dook een nep-flyer op met statistieken voor een wedstrijd tussen Mike Tyson en Michael Jai White. Waarna White naar sociale media ging om de flyer als nep af te doen. White verduidelijkte dat de flyer afkomstig is van een vraag die hij beantwoordde. En merkte op dat hij Tyson niet uitdaagde.

White speelde Jax Briggs in Mortal Kombat: Legacy and the Cyborg Seth in Universal Soldier: The Return. Hij speelde bokser Mike Tyson in de HBO-televisiefilm Tyson uit 1995.

Respectloos

,,Ik zou vereerd zijn om met Mike Tyson te boksen als ik de kans zou krijgen, want hij is naar mijn mening het beste zwaargewicht aller tijden. Ik hou van boksen en bestudeerde de man waarschijnlijk meer dan wie dan ook”, maar ik heb hem echt niet uitgedaagd”, zegt White.

De acteur en vechter ging verder met te zeggen dat hij open zou staan ​​om Tysons sparringpartner te zijn als de kans zich aandiende. En dat mensen niet alles zouden moeten geloven wat ze op sociale media zien. Waar uitspraken kunnen worden omgezet in een ‘arrogante en respectloze uitdaging’.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page