Home / Nieuws / Boks Nieuws / Karate expert kwaad over nep bokswedstrijd met Mike Tyson

Karate expert kwaad over nep bokswedstrijd met Mike Tyson

Karate expert kwaad over nep bokswedstrijd met Mike Tyson

Michael Jai White, vechtsport expert en bekende acteur is kwaad. Een flyer waarop hij te zien is, als volgende tegenstander van bokslegende Mike Tyson doet zijn bloed koken.

Onlangs dook een nep-flyer op met statistieken voor een wedstrijd tussen Mike Tyson en Michael Jai White. Waarna White naar sociale media ging om de flyer als nep af te doen. White verduidelijkte dat de flyer afkomstig is van een vraag die hij beantwoordde. En merkte op dat hij Tyson niet uitdaagde.

White speelde Jax Briggs in Mortal Kombat: Legacy and the Cyborg Seth in Universal Soldier: The Return. Hij speelde bokser Mike Tyson in de HBO-televisiefilm Tyson uit 1995.

Respectloos

,,Ik zou vereerd zijn om met Mike Tyson te boksen als ik de kans zou krijgen, want hij is naar mijn mening het beste zwaargewicht aller tijden. Ik hou van boksen en bestudeerde de man waarschijnlijk meer dan wie dan ook”, maar ik heb hem echt niet uitgedaagd”, zegt White.

De acteur en vechter ging verder met te zeggen dat hij open zou staan ​​om Tysons sparringpartner te zijn als de kans zich aandiende. En dat mensen niet alles zouden moeten geloven wat ze op sociale media zien. Waar uitspraken kunnen worden omgezet in een ‘arrogante en respectloze uitdaging’.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

BRUTE RUS: ‘Ik maak een snel einde aan Alistair Overeem’

Alexander Volkov zegt niet te verwachten dat zijn gevecht met Alistair Overeem 6 februari niet lang zal duren. Sterker nog de Rus zegt geen vijf rondes nodig te hebben om de Nederlander te verslaan.

Kans op doodstraf voor moordende MMA-vechter groot

Cedric Marks staat terecht voor de moord op zijn ex-vriendin en haar vriend. Marks vermoorde ...

‘Conor zal compleet verpletterd worden door Khabib’

Javier Mendez, de hoofdtrainer achter UFC-ster Khabib Nurmagomedov. Zegt dat Conor McGregor zou worden verpletterd ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page