Kapot geslagen bokser wilde doorknokken: 'Zwaar pissed en verdrietig'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Kapot geslagen bokser wilde doorknokken: ‘Zwaar pissed en verdrietig’

Kapot geslagen bokser wilde doorknokken: ‘Zwaar pissed en verdrietig’

Kapot geslagen bokser Yordenis Ugas wilde doorknokken: 'Zwaar pissed op de scheids'

Yordenis Ugas wilde niet dat de scheidsrechter zij gevecht stopte tegen Errol Spence afgelopen zaterdag. Ugas kreeg zo’n pak rammel dat deze zijn neus en oogkas brak.

De verbolgen Ugas zegt boos te zijn dat scheidsrechter Lawrence Cole ervoor koos om het gevecht in de tiende ronde te stoppen. Ugas stond in de ring tegen IBF/WBC-kampioen weltergewicht Errol Spence Jr in het AT&T Stadium in Arlington, Texas (gaat verder onder video).

,,Ik voel me verdrietig en ben zwaar pissed; Ik heb heel hard getraind voor dit gevecht”, zei Ugas na het gevecht met Spence. ,,Alle respect voor Errol Spence. Hij is een geweldige kampioen. De scheidsrechter stopte het gevecht, maar ik wilde doorgaan tot het einde. Ik had zeker een kans om het gevecht in de zesde ronde te winnen, maar hij herstelde goed. ”

Enige goede

Ugas had zijn kans om het gevecht in de zesde ronde te winnen toen hij Spence leek te hebben aangeslagen. Ugas had enig succes in de eerste rondes met waar hij Spence voortdurend onder druk zette. Maar het probleem was dat Ugas niet genoeg stoten uitdeelde. De talloze bodyshots die Spence uitdeelde, sloegen Ugas batterij leeg.

WBA-kampioen Ugas was alle lucht in de tiende ronde uit geslagen door Spence en zijn oog was gezwollen. Gezien de omstandigheden deed scheidsrechter Cole het juiste. Deze liet Ugas door de ringarts onderzoeken zodat deze onder andere diens zwaargehavende gezicht kon bekijken.

Bekijk ook

F*ck! Dikke boete boeit MMA-vechter danny sabatello niks: 'Kom maar op'

Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: ‘Kom maar op’

Danny Sabatello's grote mond levert de Bellator MMA vechter een stevige boete op.

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: 'Oprotten'

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: ‘Oprotten hier’ (video)

Een overvaller bracht een slechte middag door in Livorno, Italië

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in de maak

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in december

Katie Taylor en Cris Cyborg beide gedecoreerde kampioenen zouden het tegen elkaar kunnen opnemen in een cross-over supergevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page