Kapot geslagen bokser wilde doorknokken: 'Zwaar pissed en verdrietig' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Kapot geslagen bokser wilde doorknokken: 'Zwaar pissed en verdrietig'

Kapot geslagen bokser wilde doorknokken: 'Zwaar pissed en verdrietig'

Yordenis Ugas wilde niet dat de scheidsrechter zij gevecht stopte tegen Errol Spence afgelopen zaterdag. Ugas kreeg zo'n pak rammel dat deze zijn neus en oogkas brak.

De verbolgen Ugas zegt boos te zijn dat scheidsrechter Lawrence Cole ervoor koos om het gevecht in de tiende ronde te stoppen. Ugas stond in de ring tegen IBF/WBC-kampioen weltergewicht Errol Spence Jr in het AT&T Stadium in Arlington, Texas (gaat verder onder video).

,,Ik voel me verdrietig en ben zwaar pissed; Ik heb heel hard getraind voor dit gevecht", zei Ugas na het gevecht met Spence. ,,Alle respect voor Errol Spence. Hij is een geweldige kampioen. De scheidsrechter stopte het gevecht, maar ik wilde doorgaan tot het einde. Ik had zeker een kans om het gevecht in de zesde ronde te winnen, maar hij herstelde goed. ”

Enige goede

Ugas had zijn kans om het gevecht in de zesde ronde te winnen toen hij Spence leek te hebben aangeslagen. Ugas had enig succes in de eerste rondes met waar hij Spence voortdurend onder druk zette. Maar het probleem was dat Ugas niet genoeg stoten uitdeelde. De talloze bodyshots die Spence uitdeelde, sloegen Ugas batterij leeg.

WBA-kampioen Ugas was alle lucht in de tiende ronde uit geslagen door Spence en zijn oog was gezwollen. Gezien de omstandigheden deed scheidsrechter Cole het juiste. Deze liet Ugas door de ringarts onderzoeken zodat deze onder andere diens zwaargehavende gezicht kon bekijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws