Kapot gemept! Bare knuckle bokser WREEKT zich via 'KO' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Kapot gemept! Bare knuckle bokser WREEKT zich via 'KO'

Kapot gemept! Bare knuckle bokser WREEKT zich via 'KO'

Jimmy Sweeney, nam afgelopen weekend wraak voor zijn eerdere verlies tegen Ricardo Franco in 2019. De Britse woonwagenbewoner sloeg zijn rivaal bloeding knock-out in de Arena in Londen op zaterdagavond.

Als vechter is Sweeney berucht en beroemd, naast het beoefenen van de meest brute vorm van boksen met de blote vuist, is de knokker acteur. Sweeney was al langer op zoek naar wraak tegen Franco en was vastbesloten deze keer te winnen.

,,Niemand verslaat me twee keer", zei reiziger Sweeney op weg terug naar naar de top van de bare knuckle bokswereld. Het verhaal van Sweeney weerspiegelt dat van een andere reiziger, Tyson Fury. Deze kwam terug na een vrije val, nadat hij de bokswereld schokte met een overwinning op Wladimir Klitschko in Duitsland in november 2015.

Ik pak hem terug

Fury vocht zich een weg terug naar de top van de wereld en Sweeney lijkt nu hetzelfde te doen. Nu is bare knuckle een sport waar de mannen zich scheiden van de makke schapen, zoals een bekende bokser eens zij.

Sweeney liet er geen gras over groeien en het ging er hard aan toe in de BKB ring. Het resulteerde in een KO en het team van Franco die de handdoek in de ring gooide. ,,Ik weet dat mijn boks-IQ zoveel hoger is dan dat van Franco en hij is misschien fitter dan ik, maar ik ben nog steeds fit genoeg om de zeven ronden te doen", aldus Sweeney. Maar dat was niet nodig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws