KAMPIOENEN CLASH: Canelo Álvarez treft in december Callum Smith Boks Nieuws
Boks Nieuws

KAMPIOENEN CLASH: Canelo Álvarez treft in december Callum Smith

KAMPIOENEN CLASH: Canelo Álvarez treft in december Callum Smith
KAMPIOENEN CLASH: Canelo Álvarez treft in december Callum Smith

Er is een tegenstander gevonden voor vier-divisie wereldkampioen boksen Saul 'Canelo' Alvarez.

De Mexicaanse geweldenaar zal het naar verluidt opnemen tegen WBA super-middengewicht kampioen Callum Smith uit Engeland. De Mexicaanse superster en de Brit zouden overeenstemming hebben bereikt.

Het gevecht zal volgens de berichten op 18 of 19 december in de VS plaatsvinden. Eddie Hearn, de promotor van Smith, heeft erop aangedrongen dat het gevecht nog niet rond is en dat er op dit moment geen ondertekend contract is.

Miljoenen

Vorige week werd Canelo een zogenaamde 'vrije vechter' nadat hij een rechtszaak had aangespannen tegen Golden Boy Promotions en DAZN. Het dispuut gaat over een bedrag van $280 miljoen welke Canelo eist. Aanvankelijk was hem $350 miljoen toegezegd voor gevechten die echter niet werden gemaakt.

Een mogelijke locatie voor het gevecht is het AT&T Stadium in Dallas waar op 5 december de wedstrijd tussen Eroll Spence Jr. en Danny Garcia plaatsvindt. Er zouden fans bij beide gevechten aanwezig zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws