Kampioen Claressa Shields in 'Superwomen' bokstoernooi
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Kampioen Claressa Shields in ‘Superwomen’ bokstoernooi

Kampioen Claressa Shields in ‘Superwomen’ bokstoernooi

Boksen: Ongeslagen Claressa Shields verovert de WBO titel

Claressa Shields, wereldkampioen boksen, zal op vrijdag 5 maart vechten, in de headliner op een volledig vrouwelijke pay-per-view boks show. Volgens ESPN zal het de eerste PPV zijn waarop vrouwelijke boksers sinds 2001 boksen.

Kampioen Shields zal het opnemen tegen Marie-Eve Dicaire uit Canada in Flint’s Dort Financial Centre in het hoofdevenement van wat promotors “SUPERWOMEN” noemen. Het valt samen met Internationale Vrouwendag op 8 maart.

Dit wordt het eerste gevecht voor Shields sinds ze Ivana Habazin versloeg op 10 januari 2020. Waarbij Shields het lukte om titels te winnen in drie gewichtsklassen.

MMA-vechten

,,We gaan een geweldige show neerzetten die de wereld kan zien. Het is een grote stap voor boksen en een gigantische stap voor Womankind. Ik kan niet wachten om op 5 maart tegen Marie Eve Dicaire te vechten”, aldus Shields. Die zich recentelijk ook op het MMA-vechten toelegde.

Op het spel staan ​​vier titels: Shields ‘WBC- en WBO-titels, Dicaire’s IBF-riem en de WBA (super) crown. Zwaargewicht Danielle Perkins, lichtzwaargewicht Nadia Meknouzi en WBA interim-superweltergewicht kampioen Raquel Miller zullen ook te zien zijn op het event.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Denise Kielholtz in actie tijdens Bellator London

Denise Kielholtz heeft haar eerste boeking voor 2022 te pakken

‘Schotwond!’ MMA-vechter (22) dood aangetroffen in appartement

De getalenteerde MMA-vechter werd zondagavond dood aangetroffen

Jake Paul stopt geld in de UFC! ‘Meesterlijke zet’

Jake Paul lijkt een meesterlijke zet te hebben gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page