Kampioen Claressa Shields in 'Superwomen' bokstoernooi
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Kampioen Claressa Shields in ‘Superwomen’ bokstoernooi

Kampioen Claressa Shields in ‘Superwomen’ bokstoernooi

Boksen: Ongeslagen Claressa Shields verovert de WBO titel

Claressa Shields, wereldkampioen boksen, zal op vrijdag 5 maart vechten, in de headliner op een volledig vrouwelijke pay-per-view boks show. Volgens ESPN zal het de eerste PPV zijn waarop vrouwelijke boksers sinds 2001 boksen.

Kampioen Shields zal het opnemen tegen Marie-Eve Dicaire uit Canada in Flint’s Dort Financial Centre in het hoofdevenement van wat promotors “SUPERWOMEN” noemen. Het valt samen met Internationale Vrouwendag op 8 maart.

Dit wordt het eerste gevecht voor Shields sinds ze Ivana Habazin versloeg op 10 januari 2020. Waarbij Shields het lukte om titels te winnen in drie gewichtsklassen.

MMA-vechten

,,We gaan een geweldige show neerzetten die de wereld kan zien. Het is een grote stap voor boksen en een gigantische stap voor Womankind. Ik kan niet wachten om op 5 maart tegen Marie Eve Dicaire te vechten”, aldus Shields. Die zich recentelijk ook op het MMA-vechten toelegde.

Op het spel staan ​​vier titels: Shields ‘WBC- en WBO-titels, Dicaire’s IBF-riem en de WBA (super) crown. Zwaargewicht Danielle Perkins, lichtzwaargewicht Nadia Meknouzi en WBA interim-superweltergewicht kampioen Raquel Miller zullen ook te zien zijn op het event.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page