Topbokser zegt af voor Olympische Spelen: Plan rivaal gelukt!
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Topbokser zegt af voor Olympische Spelen: Plan rivaal gelukt!

Topbokser zegt af voor Olympische Spelen: Plan rivaal gelukt!

Justis Huni trekt zich terug uit het Olympische Spelen Tokyo 2020 boksevenement. De Australische ‘Rocky’ werd gezien als een van de grote kanshebbers op een medaille. Echter raakte Huni vorige week geblesseerd na zijn wedstrijd tegen Paul Gallen, die beloofd had de Olympische droom van zijn rivaal te verpesten.

Bokser Paul Gallen verklaarde dat hij de Olympische gouden medaille droom van zwaargewicht kampioen Justis Huni zou verpesten, en hij hield woord. Huni liep flinke spade op aan de pezen in zijn hand waardoor deelname in Tokyo niet mogelijk is.

Balen

Huni wordt geopereerd nadat de blessure die hij tijdens het gevecht had opgelopen is verergerd. ,,Het laaide gisteravond flink op”, zei Huni’s manager Mick Francis. ,,Hij heeft gescheurde banden bij zijn botten. Ze zeggen dat het een herstel van zes maanden kan zijn na de operatie.” (tekst loopt door onder video).

Gallen zou het recht hebben gehad om een ​​herkansing te claimen nu Huni’s de Olympische Spelen in Tokio laat liggen, maar gezien het flink pak slaag die Gallen moest doorstaan ​​en een TKO-verlies leed, zal Huni’s promotor Dean Lonergan Gallen adviseren om niet opnieuw met Huni een gevecht aan te gaan.

Bekijk ook

Vechtmachine ‘Kayla’ pakt 2e miljoen tijdens titelgevecht

Kyla Harrison heeft het weer geflikt,

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page