Topbokser zegt af voor Olympische Spelen: Plan rivaal gelukt!
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Topbokser zegt af voor Olympische Spelen: Plan rivaal gelukt!

Topbokser zegt af voor Olympische Spelen: Plan rivaal gelukt!

Justis Huni trekt zich terug uit het Olympische Spelen Tokyo 2020 boksevenement. De Australische ‘Rocky’ werd gezien als een van de grote kanshebbers op een medaille. Echter raakte Huni vorige week geblesseerd na zijn wedstrijd tegen Paul Gallen, die beloofd had de Olympische droom van zijn rivaal te verpesten.

Bokser Paul Gallen verklaarde dat hij de Olympische gouden medaille droom van zwaargewicht kampioen Justis Huni zou verpesten, en hij hield woord. Huni liep flinke spade op aan de pezen in zijn hand waardoor deelname in Tokyo niet mogelijk is.

Balen

Huni wordt geopereerd nadat de blessure die hij tijdens het gevecht had opgelopen is verergerd. ,,Het laaide gisteravond flink op”, zei Huni’s manager Mick Francis. ,,Hij heeft gescheurde banden bij zijn botten. Ze zeggen dat het een herstel van zes maanden kan zijn na de operatie.” (tekst loopt door onder video).

Gallen zou het recht hebben gehad om een ​​herkansing te claimen nu Huni’s de Olympische Spelen in Tokio laat liggen, maar gezien het flink pak slaag die Gallen moest doorstaan ​​en een TKO-verlies leed, zal Huni’s promotor Dean Lonergan Gallen adviseren om niet opnieuw met Huni een gevecht aan te gaan.

Bekijk ook

Vechter ‘KO’ door frontkick in bakkes! Daar gaat je neus!

Knock-outs komen er in alle vormen en maten.

Ongenadige ‘KO’ eindigt heftig gevecht in de ring (video)

Kohei Tokeshi lands a huge counter right hand and stops Jonathan Valles in the third ...

Klappen vallen tijdens staredown Bare Knuckle BKFC 19 evenement (video)

Nu is blote vuist boksen geen sport voor mietjes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page