Topbokser zegt af voor Olympische Spelen: Plan rivaal gelukt! Boks Nieuws
Boks Nieuws

Topbokser zegt af voor Olympische Spelen: Plan rivaal gelukt!

Topbokser zegt af voor Olympische Spelen: Plan rivaal gelukt!

Bokser Paul Gallen verklaarde dat hij de Olympische gouden medaille droom van zwaargewicht kampioen Justis Huni zou verpesten, en hij hield woord. Huni liep flinke spade op aan de pezen in zijn hand waardoor deelname in Tokyo niet mogelijk is.

Balen

Huni wordt geopereerd nadat de blessure die hij tijdens het gevecht had opgelopen is verergerd. ,,Het laaide gisteravond flink op", zei Huni's manager Mick Francis. ,,Hij heeft gescheurde banden bij zijn botten. Ze zeggen dat het een herstel van zes maanden kan zijn na de operatie." (tekst loopt door onder video).

Gallen zou het recht hebben gehad om een ​​herkansing te claimen nu Huni's de Olympische Spelen in Tokio laat liggen, maar gezien het flink pak slaag die Gallen moest doorstaan ​​en een TKO-verlies leed, zal Huni's promotor Dean Lonergan Gallen adviseren om niet opnieuw met Huni een gevecht aan te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws