Joshua verloor vertrouwen in boksen! 'Dit brak hem'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Joshua verloor vertrouwen in boksen! ‘Dit brak hem’

Joshua verloor vertrouwen in boksen! ‘Dit brak hem’

Anthony Joshua ‘verloor’ het vertrouwen in boksen na de ineenstorting van de gesprekken over een gevecht tegen Tyson Fury, zo heeft bokspromotor Eddie Hearn onthuld. De Brit was in gesprek over een mogelijke gevecht in december. Fury stelde verschillende openbare deadlines voor het gevecht vast, maar de deal werd nooit afgerond.

In plaats daarvan verdedigt Fury zijn WBC-zwaargewicht titel wanneer hij het op 3 december opneemt tegen Derek Chisora ​​in het Tottenham Hotspur Stadium. Promotor Hearn zei dat het falen om over die strijd tussen Joshua en Fury te onderhandelen de motivatie van de 33-jarige brak. Het betekende dat AJ zich moest hergroeperen met het oog op terugkeer naar de ring in het eerste kwartaal van volgend jaar.

“Hij verloor gewoon het geloof met boksen omdat hij echt tegen Tyson Fury wilde vechten. Dat is de belangrijkste reden dat hij dit jaar niet heeft gevochten. Het verpestte zijn mojo. Hij was gewoon compleet van slag.”, zegt Hearn. Joshua blijft wel kijken naar zijn opties voor zijn volgende gevecht, na opeenvolgende verliezen tegen de Oekraïense Oleksandr Usyk, en Hearn zei dat de bokser ‘bereid was om tegen iedereen te vechten’.

Tegen iedereen

De promotor liet doorschemeren dat AJ in de rij zou kunnen staan ​​om het op te nemen tegen de Chinese bokser Zhang Zhilei in een stadion gevecht in het Bird’s Nest Stadium in Peking, het centrum van de Olympische Spelen van 2008.

Hearn zei dat hij de mogelijkheid bekeek van een stadion gevecht in China om te profiteren van de populariteit van Zhang, en het zou de terugkeer van Joshua naar de ring kunnen zijn. Een andere mogelijkheid die werd geopperd was de winnaar van Dillian Whyte tegen Jermaine Franklin, die eind november in de Wembley Arena in Londen elkaar ontmoetten.

Bekijk ook

Engste Man deelt rake klappen uit! 'Eindelijk zover'

Engste Man deelt rake klappen uit! ‘Eindelijk zover’ (video)

Ford bleef met verwoestende kracht op de romp va

KO alert! MMA-chick trapt rivaal in 10 sec out

Explosie! MMA-chick trapt in 10 sec rivaal KO | video

Waardoor het gevecht onmiddellijk wordt beëindigd.

'Blufkikker!' Jake Paul schijt peuken voor DEZE UFC-vechter

‘Blufkikker!’ Jake Paul schijt peuken voor DEZE UFC-vechter

Hij weet wel wanneer hij iemand uitdaagt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page