Joshua stapt opzij als Fury dit megabedrag betaald Boks Nieuws
Boks Nieuws

Joshua stapt opzij als Fury dit megabedrag betaald

Joshua stapt opzij als Fury dit megabedrag betaald

Eddie Hearn, manager en promotor van Anthony Joshua, bevestigt dat zijn bokser een stap opzij als dat moet maar onder strikte voorwaarden. Voor een kleine 40 miljoen pond is Joshua bereidt om niet tegen Tyson Fury te vechten.

Eddie Hearn onthult dat er gesprekken zijn begonnen voor een mogelijke stap opzij deal voor Anthony Joshua. Zodat Tyson Fury het als volgende kan opnemen tegen Oleksandr Usyk voor het onbetwiste zwaargewicht kampioenschap.

40 Miljoen anders niet

Tijdens een interview op vrijdag zei Hearn terloops dat Joshua misschien $ 40 miljoen nodig heeft voor de stap opzij, wat duidelijk anders niet zal gebeuren. Volgens Hearn wil Joshua alleen de herkansing met Usyk om zijn verlies tegen de Oekraïense vechter van afgelopen september te wreken.

Hearn zegt dat als het aanbod van Fury's team logisch is, hij het zal presenteren aan voormalig IBF/WBA/WBO-kampioen Joshua. Tot die tijd zal Joshua het opnemen tegen Usyk zoals gepland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws