'Joshua moet genadeloos zijn!' Usyk slopen tijdens herkansing'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Joshua moet genadeloos zijn!’ Usyk slopen tijdens herkansing’

‘Joshua moet genadeloos zijn!’ Usyk slopen tijdens herkansing’

Eddie Hearn, manager en bokspromotor wil agressie en genadeloosheid zien van voormalig IBF/WBA/WBO zwaargewicht kampioen Anthony Joshua. In diens herkansing tegen Oleksandr Usyk in maart volgend jaar.

Nog een keer verliezen is geen optie volgens Hearn; ,,Dit zou voor Joshua zijn carrière desastreus zijn en dan nog maar niet te spreken over wat de gevolgen zouden zijn voor Matchroom Boxing”, zegt Hearn. Matchroom zal waarschijnlijk ook worden beïnvloed, aangezien Joshua hun vlaggenschip bokser is.

Ook is Joshua verreweg de grootste geldmaker voor Matchroom. Als Joshua verliest, verliezen zij, vooral als hij besluit het daarna te stoppen en zich terugtrekt uit het boksen. ,,Ik moet agressie zien”, zei Hearn toen hem werd gevraagd ‘wat hij van Joshua moet zien’ in de herkansing met Usyk.

Wachten op die kans

,,Je moet meedogenloze instincten zien. Je zag het gezicht van Usyk na het gevecht. Joshua heeft hem nauwelijks geraakt.” Het grootste probleem met Joshua als die met meer agressie vecht in de herkansing met Usyk is duidelijk. Als Joshua harder vecht, verbruikt hij zijn energie sneller en is hij kwetsbaar tegen de Oekraïner.

Een tweede nederlaag voor Joshua tegen Usyk zou pijnlijk duidelijk maken dat zijn tijd als een topzwaargewicht snel ten einde loopt. De Oekraïner weet nu hoe hij Joshua moet uitschakelen. Usyk zal toeslaan zodra hij ziet dat Joshua zijn energievoorraden heeft uitgeput.

Bekijk ook

Vechtdwerg Hasbulla bedreigt vrouw! 17 miljoen foetsie

De bijna 1 meter kleine influencer bedreigde een vrouw

Net zo goed vechten als Nieky Holzken! ‘Zo doe je dat’ (video)

Nieky Holzken is een van de beste kickboksers ter wereld

Bekende UFC-vechter opgepakt vlak voor wedstrijd

UFC is op de hoogte van de recente situatie

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page