Joshua moet 'DEZE' smerige truc tegen Usyk gebruiken om zaterdag te winnen
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Joshua moet ‘DEZE’ smerige truc tegen Usyk gebruiken om zaterdag te winnen

Joshua moet ‘DEZE’ smerige truc tegen Usyk gebruiken om zaterdag te winnen

Joshua moet smerige truc tegen Usyk gebruiken om te winnen zaterdag

Anthony Joshua staat aankomende zaterdag tegenover Oleksandr Usyk in de rematch van hun gevecht vorig jaar. Maar als de Brit niet weer wil verliezen moet hij zijn ellebogen gebruiken volgens experts. Tijdens het gevecht aarzelde Joshua om te stoten en werd zwaar bekritiseerd omdat hij ’te timide’ was e afwachtend vocht.

Boksicoon Anthony Joshua heeft te horen gekregen dat hij zich ‘ruig en smerig’ moet opstellen tegen Oleksandr Usyk. Probellum baas Sam Jones heeft Anthony Joshua geadviseerd om een ​​soortgelijk spelplan uit te voeren als dat van Marcos Maidana in zijn eerste wedstrijd tegen Floyd Mayweather.

In die tijd trainde Maidana met Joshua’s nieuwe coach Robert Garcia en toonde een uitstekende bedenker van ruige tactieken. Jones gelooft dat Joshua veel van dat gevecht kan leren en moet deze zijn ellebogen’ gebruiken. Zo kan hij het hoofd naar beneden duwen van Usyk wanneer ze op 20 augustus voor de tweede keer strijden.

Doe het nu maar

In een gesprek met Seconds Out zei hij: “Ik ben geen bokstrainer, ik beweer niet dat ik er een ben en het is gewoon mijn mening, maar als ik in de hoek van AJ stond in dat gevecht, zou ik zeggen, maak je niet eens zorgen over het gooien van een paar stoten in de eerste ronde, leun gewoon over hem heen.”

“Leun gewoon over hem heen en put al zijn energie uit hem, geef hem de elleboog, blokkeer hem, duw zijn hoofd naar beneden, vecht smerig”, aldus Jones. Bij Joshua’s eerste ontmoeting met Usyk in september vorig jaar, werd hij comfortabel buitenspel gezet door de Oekraïner op eigen bodem in het Tottenham Hotspur Stadium in Londen.

Bekijk ook

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! 'Superbon uitgeschakeld'

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! ‘Superbon uitgeschakeld’

Tayfun Ozcan vecht morgen alsnog tegen Marat Grigorian

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen (video)

Rico Verhoeven en Hesdy Gerges hielden vandaag interviews,

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Eddie 'The Underground King' Alvarez is niet meer in actie geweest

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page