Joshua krijgt interim gevecht als rivaal Usyk in Oekraïne blijft Boks Nieuws
Boks Nieuws

Joshua krijgt interim gevecht als rivaal Usyk in Oekraïne blijft

Joshua krijgt interim gevecht als rivaal Usyk in Oekraïne blijft

Eddie Hearn, bokspromotor, geeft toe dat Anthony Joshua een tussentijds gevecht zal hebben voordat hij Oleksandr Usyk rematched.

Bokspromotor Hearn weet niet zeker wanneer de rematch tussen Usyk en Joshua zal kunnen plaatsvinden. Wellicht vindt deze helemaal niet meer plaats afhankelijk hoe de situatie in Oekraïne zich ontwikkeld. Usyk onttroonde Joshua in september vorig jaar om diens WBA-, IBF- en WBO-zwaargewicht titels te claimen.

Het paar zou uiterlijk mei dit jaar de ring tegen elkaar in gaan, maar de oorlog tussen Rusland en de Oekraïne gooit roet in het eten. Usyk vecht aan het Oekraïense front om zijn volk te helpen, desnoods tot de dood. Dit houdt in dat de Brit Joshua zonder tegenstander zit.

Hij krijgt de tijd

Als reactie zegt Joshua's promotor Hearn: ,,Ten eerste zijn onze gedachten bij iedereen in Oekraïne. De mensen tonen daar ongelooflijke moed, vooral enkele van de grote vechters uit het verleden en ook Oleksandr Usyk. Hij kan de tijd krijgen die hij nodig heeft, we willen geen ander gevecht dan Oleksandr Usyk." Echter zegt Hearn ook dat Joshua actief moet blijven (gaat verder onder video)

,,Als we tussendoor moeten vechten, geen probleem, maar we zullen deze tijd respecteren voor Oleksandr Usyk. " De kans is dan ook groot dat er een interim gevecht komt, als kandidaat wordt de Amerikaan Deontay Wilder genoemd. Deze stond tot driemaal toe tegen Tyson Fury in de ring en verloor ieder gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws