Joshua gered van KO? 'Ze gebruikte een vies trucje' (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Joshua gered van KO? ‘Ze gebruikte een vies trucje’ (video)

Joshua gered van KO? ‘Ze gebruikte een vies trucje’ (video)

Anthony Joshua werd afgelopen weekend in Londen schokkend uitgeschakeld door Oleksandr Usyk. Opgedoken beelden van het gevecht suggereren dat Joshua wordt gered van een knock-out, omdat de bel van de laatste ronde te vroeg rinkelde.

Boksfans speculeren dat voormalig kampioen Joshua werd gered tegen Usyk toen de laatste bel vroeg leek te rinkelen. Joshua werd het grootste deel van het gevecht door Usyk gedomineerd en vond pas zijn ritme terug in de vijfde en zesde ronde.

Zou het echt?

Op beelden van de laatste ronde lijkt de bel vijf seconden te vroeg te luiden, waarbij UFC-commentator Joe Rogan nog wat kolen op het vuur gooide: ,,Hebben ze echt de bel voor de laatste ronde te vroeg laten rinkelen?”, als reactie op een ander bericht. ,,Usyk beroofd van de KO. Dat was een onderbreking, wat een vies trucje”, aldus een andere reactie.

Usyk won Joshua’s zwaargewicht titels met scores van 117-112, 116-112 en 115-113. De Britse boks ster beweerd dat hij vanaf de negende ronde niet meer uit zijn rechteroog kon zien. Nadat de stoten van Usyk een enorme zwelling hadden veroorzaakt.

Bekijk ook

Strelka knokker ‘KO’ door de touwen getrapt’ (video)

Strelka is een fenomeen in Rusland

Vechtsport Killers! Noord-Koreaanse soldaten levensgevaarlijk

Noord-Koreaanse soldaten blijken levensgevaarlijke vechtmachines te zijn

‘KO’ Treffer! Spinning wheel kick nekt vechter (video)

In slechts 17 seconden maakte Akhmedov korte metten met zijn rivaal

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page