Joshua en Pulev oog in oog: 'Die knock-out gaat vallen'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Joshua en Pulev oog in oog: ‘Die knock-out gaat vallen’

Joshua en Pulev oog in oog: ‘Die knock-out gaat vallen’

Anthony Joshua en Krubrat Pulev stonden vandaag tegenover elkaar tijdens de persconferentie voorafgaande aan hun gevecht.

Het was niet de eerste keer dat Anthony Joshua en Krubrat Pulev elkaar ontmoeten buiten de ring. Eerder deelde de Brit en de Bulgaar al diverse media momenten. Echter ging het nu om de wedstrijd van aanstaande zaterdag.

Zowel Joshua als Pulev maakte een fitte indruk en zeggen klaar te zijn voor de strijd, in de SSE Arena, Wembley in Londen. Tijdens de persconferentie was promotor Bob Arum te zien via internet verbinding. Deze zegt dat Pulev wel eens voor een verrassing zou kunnen gaan zorgen zaterdag.

Kubrat vs Fury

Ook zegt Arum gesproken te hebben met Tyson Fury, de volgende in lijn om met Joshua de ring in te gaan. Mits deze wint van Pulev. ,,Kubrat is een harde Bulgaar, onderschat hem niet. Hij zal Joshua kunnen verslaan”, zei Arum. Als dat gebeurt zal Pulev tegen Fury vechten in 2021.

Joshua zelf denkt daar ander over. ,,Ik ben een 15 ronden bokser. Maar zal er voor zorgen dat Kubrat voor de twaalfde uitgeschakeld is. Die knock-out valt”, aldus Joshua.

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page