Joshua akkoord voor Fury gevecht december! 'In WBC rankings geplaatst' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Joshua akkoord voor Fury gevecht december! 'In WBC rankings geplaatst'

Joshua akkoord voor Fury gevecht december! 'In WBC rankings geplaatst'

Anthony Joshua is akkoord met de voorwaarden om op 5 december de boksring in te gaan tegen bokskoning Tyson Fury. Zo heeft het management van Joshua 258MGT bevestigd.

In aanloop naar het gevecht heeft de de WBC waar Fury de wereldtitel van in bezit heeft, Joshua haar ranking's binnen gebracht op plek nummer 6. ,,Anthony Joshua heeft nu alle voorwaarden geaccepteerd om op 3 december tegen Tyson Fury te vechten", luidt de verklaring van 258MGT.

De deal is afgelopen vrijdag rond gemaakt. 258MGT voegde eraan toe: ,,Vanwege het overlijden van de koningin is overeengekomen om alle communicatie stop te zetten. We wachten op een reactie."

Contract onderweg

Frank Warren de promotor van Fury zegt dat een contract onderweg is naar Joshua; ,,Anthony Joshua krijgt "zeer binnenkort" een contract voor het gevecht met Tyson Fury op 3 december", aldus Frank Warren in een verklaring vandaag.

Waar het gevecht plaats zal vinden is nog niet bekend. Hoogstwaarschijnlijk zal deze in her midden oosten plaatsvinden. Echter is het altijd de wens geweest van Fury om in Engeland te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws