Josh Taylor: ‘Scheidsrechter ontnam  knock-out overwinning!’ Nieuws
Nieuws

Josh Taylor: ‘Scheidsrechter ontnam knock-out overwinning!’

Josh Taylor: ‘Scheidsrechter ontnam  knock-out overwinning!’

Josh Taylor voelt zich beroofd van een knock-out overwinning op Jose Ramirez. De bokskampioen vindt dat de scheidsrechter een week geleden zijn ogen dicht had zitten. Taylor scoorde twee knockdowns afgelopen weekend waarvan hij zegt dat de laatste doorslaggevend had moeten zijn om en 'KO' te forceren.

,,Ik genoot van elke minuut", zegt Taylor tegen Boxing News. ,,Betrokken zijn bij zo'n groot gevecht en ik heb het gedaan zonder enige druk op mijn schouders. Ik heb gewoon genoten van de hele ervaring." Toch heeft de ervaring een naar ondertoontje voor de kampioen. zo is hij het niet eens met de scheidsrechter.

Terecht gewezen

,,Het waren twee zware knockdowns. Ik denk dat Kenny Bayless (scheidsrechter. red), mij van een knock-out overwinning heeft beroofd, vooral die tweede knockdown. Die tweede knockdown duurde ongeveer 20 seconden. Het duurde 20 seconden voor hem. "

Taylor zegt dat het achterf niet veel uitmaakt. ,,Ik had vijf tegenstanders, drie juryleden, Ramirez en Kenny Bayless, allemaal tegen mij. En ik heb ze allemaal verslagen. Maar er was geen twijfel over wie de winnaar was. Er was absoluut geen twijfel over wie de winnaar was. Daar ben ik erg trots op. Ze probeerden mij neer te zetten als de underdog en ik verbaasde ze tegen alle verwachtingen in. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws