Joseph Parker belooft knock-out spektakel in gevecht aartsrivaal – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Joseph Parker belooft knock-out spektakel in gevecht aartsrivaal

Joseph Parker belooft knock-out spektakel in gevecht aartsrivaal

Joseph Parker belooft knock-out spektakel in gevecht aartsrivaal

Voormalig WBO-zwaargewichtkampioen Joseph Parker zegt dat hij een statement wil maken. Door voormalig vijand Junior Fa, op 27 februari uit te schakelen via knock-out.

Parker, die het opneemt tegen de ongeslagen rivaal Fa in de Spark Arena in Nieuw-Zeeland. Zegt dat hij geen twijfel wil laten over wie het beste zwaargewicht van het land is.

,,Ik zal hem knock-out slaan tussen ronde één en twaalf! Ik weet wat ik kan doen”, zegt Parker. ,,Ik ben niet een van die jongens die kan voorspellen wat er gaat gebeuren, maar ik weet dat als ik daar naar binnen ga, mijn handen loslaat en combinaties gebruik. Dat ik veel schade kan aanrichten en Fa zal aan het ontvangende einde daarvan zijn “.

Ik ben de beste

,,Dit gevecht voelt anders in de zin dat het niet echt een gevecht was waar we naar keken. Maar met alles wat er met COVID is gebeurd, was het de enige optie. Maar het is geweldig dat we allebei in de top tien van de wereld staan ​​en niet ver van elkaar wonen.”

,,Het is een beetje anders dat ik terug ben in Nieuw-Zeeland, vecht voor familie en vrienden en een menigte. Want de laatste paar gevechten die ik heb gehad, waren in het buitenland. Er wordt ook veel gepraat over wie het beste zwaargewicht is in Nieuw-Zeeland. Ik geloof dat ik de beste ben en ik wil dat bewijzen en laten zien. “

Bekijk ook

VIDEO: Knock-out in laatste seconde van bokswedstrijd

Shane Mosley versloeg Ricardo Mayorga in de laatste seconde van de laatste ronde van hun bokswedstrijd.

In elkaar gemepte Cerrone: ‘Pensioen dacht het niet’

Donald Cerrone hoopte zijn eerste overwinning te behalen sinds mei 2019 afgelopen nacht in Las Vegas.

‘Homofoob’: McGregor wist VIEZE Khabib berichten op twitter

Conor McGregor, de grote UFC-ster lanceerde een verbazingwekkende Twitter-tirade over zijn voormalige UFC-rivaal Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page