Jorge Masvidal: 'Ik wil Canelo's gezicht verbouwen!' Nieuws
Nieuws

Jorge Masvidal: 'Ik wil Canelo's gezicht verbouwen!'

Jorge Masvidal: 'Ik wil Canelo's gezicht verbouwen!'
Jorge Masvidal: 'Ik wil Canelo's gezicht verbouwen!'

UFC superstar Jorge Masvidal is er op gebrand om de boksring in te stappen voor een cross-sport bokswedstrijd met Saul "Canelo" Alvarez. Beide vechters hebben afgelopen weekend partijen gedraaid.

Canelo was headliner tijdens het MGM Grand in Las Vegas en sloeg Sergey Kovalev knockout in de 11de ronde en eigende zich de WBO light heavyweight titel toe. Masvidal won van Nate Diaz tijdens de hoofdpartij van UFC 244 in Madison Square Garden in New York City, en verdiende de titel ‘Baddest Motherfucker’ van de UFC.

Masvidal vs Canelo

Er was die avond veel controverse omdat het hoofdevenement Canelo-Kovalev werd uitgesteld tot het einde van Masvidal's gevecht met Diaz, schrijft Boxingscene. De beslissing van Golden Boy Promotions en DAZN om Canelo-Kovalev uit te stellen, zorgde ervoor dat er veel tijd overbleef tussen het hoofdevenement en overige partijen. Wat deden ze om het live publiek op MGM te entertainen? Ze toonden de partij tussen Masvidal en Diaz op grote schermen.

Masvidal vindt dat de hele vreemde situatie toch het perfecte scenario heeft opgeleverd om interesse te wekken voor zijn gevecht met Canelo.

“Ik kan boksen en ik wil Canelo's gezicht verbouwen. Ik kan boksen, bewegen, verschillende hoeken bewerken en ik heb zin om tegen hem te vechten. Misschien is het een teken dat we beiden afgelopen weekend hebben gevochten , maar ik wil de kans krijgen om met hem in de ring te stappen", zegt Masvidal.

Floyd Mayweather vs Conor McGregor

In augustus 2017 vond een van de grootste pay-per-view blockbusters plaats toen Floyd Mayweather terug kwam van zijn pensioen en het opnam in cross-sport bokswedstrijd met UFC superster Conor McGregor. Deze wedstrijd was een enorme hype en leverde liefst meer dan 4 miljoen pay-per-view's op. Mayweather won van McGregor in de 10de ronde in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws