Home / Nieuws / Boks Nieuws / Jorge Masvidal: ‘Ik wil Canelo’s gezicht verbouwen!’

Jorge Masvidal: ‘Ik wil Canelo’s gezicht verbouwen!’

Jorge Masvidal: 'ik wil Canelo's gezicht verbouwen!'

UFC superstar Jorge Masvidal is er op gebrand om de boksring in te stappen voor een cross-sport bokswedstrijd met Saul “Canelo” Alvarez. Beide vechters hebben afgelopen weekend partijen gedraaid.

Canelo was headliner tijdens het MGM Grand in Las Vegas en sloeg Sergey Kovalev knockout in de 11de ronde en eigende zich de WBO light heavyweight titel toe. Masvidal won van Nate Diaz tijdens de hoofdpartij van UFC 244 in Madison Square Garden in New York City, en verdiende de titel ‘Baddest Motherfucker’ van de UFC.

Masvidal vs Canelo

Er was die avond veel controverse omdat het hoofdevenement Canelo-Kovalev werd uitgesteld tot het einde van Masvidal’s gevecht met Diaz, schrijft Boxingscene. De beslissing van Golden Boy Promotions en DAZN om Canelo-Kovalev uit te stellen, zorgde ervoor dat er veel tijd overbleef tussen het hoofdevenement en overige partijen. Wat deden ze om het live publiek op MGM te entertainen? Ze toonden de partij tussen Masvidal en Diaz op grote schermen.

Masvidal vindt dat de hele vreemde situatie toch het perfecte scenario heeft opgeleverd om interesse te wekken voor zijn gevecht met Canelo.

“Ik kan boksen en ik wil Canelo’s gezicht verbouwen. Ik kan boksen, bewegen, verschillende hoeken bewerken en ik heb zin om tegen hem te vechten. Misschien is het een teken dat we beiden afgelopen weekend hebben gevochten , maar ik wil de kans krijgen om met hem in de ring te stappen”, zegt Masvidal.

Floyd Mayweather vs Conor McGregor

In augustus  2017 vond een van de grootste pay-per-view blockbusters plaats toen Floyd Mayweather terug kwam van zijn pensioen en het opnam in cross-sport bokswedstrijd met UFC superster Conor McGregor. Deze wedstrijd was een enorme hype en leverde liefst meer dan 4 miljoen pay-per-view’s op. Mayweather won van McGregor in de 10de ronde in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Bekijk ook

HELP: Kickbokser afgemaakt door superzwaargewicht (video)

Een dikke mismatch vrijdagavond tijdens het Colosseum Tournament XIX gala in Oradea, Roemenië. Een debutant ...

Conor McGregor lekt privé berichten met UFC Baas Dana White

UFC ster Conor McGregor lekte privé berichten van UFC president Dana White en laat zien ...

GRUWELIJK: Kickbokser breekt been in wedstrijd (video)

Tijdens een van de gevechten op vrijdagavond tijdens Enfusion Cage Event 3 in Alkmaar. Brak ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page