Jones mag voor de UFC titel tegen Ngannou! Vechtbaas geeft duidelijkheid Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jones mag voor de UFC titel tegen Ngannou! Vechtbaas geeft duidelijkheid

Jones mag voor de UFC titel tegen Ngannou! Vechtbaas geeft duidelijkheid

Jon Jones de voormalige UFC kampioen zal begin 2023 zijn rentree maken en een kans op de titel van Francis Ngannou krijgen. UFC vechtbaas Dana White verklaarde dit eerder vandaag.

Ook al is de contract situatie rond Ngannou met de UFC nog steeds niet opgelost, toch hoopt White dat de kampioen in 2023 tegen Jones zal vechten. In een interview na het UFC 281 event eerder vandaag sprak White hierover op de persconferentie.

,,Jon Jones zal volgend jaar vechten, daar is geen twijfel over. En ik hoop dat hij tegen Ngannou vecht", zei White. Jones staat al geruime tijd aan de kant en stapte van licht-zwaargewicht over naar zwaargewicht. In die klasse is Ngannou de huidige kampioen.

Echter zegt Ngannou dat er nog steeds issues zijn om diens contract verlenging. Uit de verklaring van White is te lezen dat de UFC Ngannou wil behouden. En deze matchen met Jones.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws