EX BOKSKAMPIOEN: 'Tyson Fury sloeg bijna mijn kop er af' Nieuws
Nieuws

EX BOKSKAMPIOEN: 'Tyson Fury sloeg bijna mijn kop er af'

EX BOKSKAMPIOEN: 'Tyson Fury sloeg bijna mijn kop er af'
EX BOKSKAMPIOEN: 'Tyson Fury sloeg bijna mijn kop er af'

Voormalig WBO-kampioen cruisergewicht Johnny Nelson zegt dat Tyson Fury bijna zijn hoofd er af sloeg.

Nelson was niet de beste kampioen in het cruisergewicht, maar hij was getalenteerd genoeg om zijn WBO-titel zes jaar vast te houden. De voormalige kampioen refereert aan een sparring sessie met Fury, waar het er hard aan toe ging.

Nelson zegt dat Fury hem 'geen respect' toonde en hem bruut tegemoet trad tijdens de twee tot drie ronden die ze sparden. Hoewel Nelson niet zegt in welk jaar de sparring plaatsvond, zou Fury, aangezien Nelson in 2005 met pensioen ging, 16 jaar oud geweest moeten zijn.

Domme kracht maar snel

Het is indrukwekkend dat Fury, Nelson tijdens de sparring aanzienlijke problemen kon bezorgen, gezien hoe jong hij op dat moment was. "Zijn vader kwam aan de zijkant van de ring. Tyson deelde snoeiharde stoten uit en ik gleed uit. Hij was supersnel, "zegt Nelson.

"Zijn vader kwam aan de zijkant van de ring en gaf hem advies. "Ik dacht voor een grote jongen ben je verdomd snel en onhandig om te slaan. Ik kon hem niet aanraken. Ik dacht je maakt fouten, maar hij miste niet en sloeg bijna mijn kop eraf, 'zegt Nelson over Fury.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws