Explosie! Bokser wint titel met 1 stoot knock-out (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Explosie! Bokser wint titel met 1 stoot knock-out (video)

Explosie! Bokser wint titel met 1 stoot knock-out (video)

Joe Cordina had slechts 1 stoot nodig om Kenichi Ogawa knock-out te slaan om zo de IBF-titel te claimen. Het gevecht in de in de Motorpoint Arena in Wales deed de fans op de stoelen staan van vreugde.

Joe Cordina claimde zijn eerste wereldtitel met een explosieve knock-out stoot. De Welshman landde een perfect getimede rechterhand die Kenichi Ogawa deed schrikken en het Cardiff-publiek gisteren in hysterie bracht.

Ongeslagen

Ogawa beantwoordde de telling niet en het gevecht werd gestopt op het 1:15-teken van de tweede ronde. Met de overwinning veroverde Cordina, Ogawa's IBF super vedergewicht titel. Cordina bleef ongeslagen en mag zich nu wereldkampioen noemen nadat hij eerder in zijn carrière verschillende kleine titels veroverde.

Cordina, de vertegenwoordiger van Groot-Brittannië op de Olympische Spelen van 2016 in Rio, ging de wedstrijd in als een 2-tegen-1 favoriet. Ogawa verliest voor de tweede keer in zijn professionele carrière. Dit was zijn eerste verdediging van de IBF-riem nadat hij deze afgelopen november had gewonnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws