Explosie! Bokser wint titel met 1 stoot knock-out (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Explosie! Bokser wint titel met 1 stoot knock-out (video)

Explosie! Bokser wint titel met 1 stoot knock-out (video)

Joe Cordina had slechts 1 stoot nodig Kenichi Ogawa knock-out te slaan

Joe Cordina had slechts 1 stoot nodig om Kenichi Ogawa knock-out te slaan om zo de IBF-titel te claimen. Het gevecht in de in de Motorpoint Arena in Wales deed de fans op de stoelen staan van vreugde.

Joe Cordina claimde zijn eerste wereldtitel met een explosieve knock-out stoot. De Welshman landde een perfect getimede rechterhand die Kenichi Ogawa deed schrikken en het Cardiff-publiek gisteren in hysterie bracht.

Ongeslagen

Ogawa beantwoordde de telling niet en het gevecht werd gestopt op het 1:15-teken van de tweede ronde. Met de overwinning veroverde Cordina, Ogawa’s IBF super vedergewicht titel. Cordina bleef ongeslagen en mag zich nu wereldkampioen noemen nadat hij eerder in zijn carrière verschillende kleine titels veroverde.

Cordina, de vertegenwoordiger van Groot-Brittannië op de Olympische Spelen van 2016 in Rio, ging de wedstrijd in als een 2-tegen-1 favoriet. Ogawa verliest voor de tweede keer in zijn professionele carrière. Dit was zijn eerste verdediging van de IBF-riem nadat hij deze afgelopen november had gewonnen.

Bekijk ook

Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht

Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht

Jake Paul beschuldigt Tommy Fury ervan te proberen onder hun gevecht uit te komen,

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page