'Jij Bitch!' Bokskoning Fury gaat flink tekeer tegen rivaal Usyk in video Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Jij Bitch!' Bokskoning Fury gaat flink tekeer tegen rivaal Usyk in video

'Jij Bitch!' Bokskoning Fury gaat flink tekeer tegen rivaal Usyk in video

Tyson Fury is het blijkbaar zat dat zwaargewicht kampioen boksen Oleksandr Usyk hem wil ontwijken. Kom vechten voor die WBC titel die je zo graag wilt hebben zegt Fury vanmiddag in een video die hij uploadde naar social media.

WBC kampioen Fury zou eerst met pensioen gaan, maar toen Usyk recentelijk Anthony Joshua voor de tweede keer versloeg kwam het vuur bij de Britse zigeunerkoning terug. Usyk die terug is in Oekraïne verstopt zich volgens Fury die zijn rivaal een bitch noemt.

,,He Usyk, je wilt toch de WBC titel die in handen is van de zigeuners. Nou dat is hij, de zigeunerkoning heeft hem in handen. Kom vechten in december. Je treft dan een reus tegenover je", zegt Fury die verder ging met uitdagen.

Bitch

,,Je verstopt je achter blessures die je niet hebt. Je hebt een rondje lopen sparren met die bodybuilder (Anthony Joshua. red), maar het is tijd voor het echte werk, jij Bitch." Usyk heeft de zwaargewicht titels bij de WBA, IBF, WBO en de IBO door Anthony Joshua te verslaan in 2021 en de rematch.

De Oekraïner zou de WBC willen toevoegen, maar Fury zou de titels van Usyk op zijn trofeeën kast neer willen zetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws