ZIEN! Vernietigende 'KO' levert Kazach wereldtitel boksen op Boks Nieuws
Boks Nieuws

ZIEN! Vernietigende 'KO' levert Kazach wereldtitel boksen op

ZIEN! Vernietigende 'KO' levert Kazach wereldtitel boksen op

Janibek Alimkhanuly vernietigde Danny Dignum door knock-out in hun wedstrijd in de Resorts World Las Vegas afgelopen nacht. De winst levert Janibek de interim WBO middengewicht titel op.

De voormalige Olympiër Janibek uit Kazachstan versloeg Dignum in de tweede ronde met een rechtse uppercut. Het tijdstip van de onderbreking was op 2:11 van de seconde. Het was geen schok dat Dignum zo gemakkelijk neerging omdat hij in dit gevecht uit zijn gewone doen was (lees verder onder video).

Dat werd duidelijk in de eerste 30 seconden van het gevecht toen Janibek zijn rivaal Dignum herhaaldelijk met rechte linkerhand op het hoofd raakte.

Duidelijke KO

In de openingsronde verwondde Janibek de 30-jarige Britse vechter Dignum met een linker naar het hoofd en sloeg hem vervolgens naar het canvas. De scheidsrechter Tony Weeks oordeelde dat het een knock-down was.

De overwinning voor de linkshandige Janibek plaatst hem in een positie om ofwel te worden verheven tot de volledige WBO-middengewicht kampioen of hij zal het opnemen tegen de huidige kampioen Demetrius 'Boo Boo' Andrade. Als Janibek ervoor kiest terug te keren naar de divisie om het tegen hem op te nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws