Jamel Herring vs Carl Frampton krijgt datum in december
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Jamel Herring vs Carl Frampton krijgt datum in december

Jamel Herring vs Carl Frampton krijgt datum in december

Jamel Herring vs Carl Frampton krijgt datum in december

Volgens een bericht in Irish-Boxing ziet het er naar uit dat Jamel Herring en Carl Frampton hun langverwachte gevecht krijgen op 19 december in Londen.

Herring en Frampton werden een jaar gelden voor het eerst als potentiële rivalen bestempeld, daarna werd een datum vastgesteld voor 13 juni in Windsor Park. Echter gooide het coronavirus roet in het eten. Beide boksers kregen andere tegenstanders. Frampton versloeg Darren Taylor en Herring versloeg Jonathan Oquendo.

Maar nu, volgens een bericht van Irish-Boxing, is er een goede kans dat Herring zijn WBO super vedergewicht titel zou kunnen verdedigen tegen Frampton in Londen op 19 december. Herring is een jaar ouder dan Frampton. Tegen Frampton maakt Herring de derde verdediging van de titel die hij vorig jaar mei won.

Niet verliezen

Frampton, die regeerde op super-bantamgewicht en vedergewicht, liet zien dat hij in staat is grote overwinningen te boeken. Maar of Frampton Herring kan verslaan is de vraag. Herring is aan de top en zal niet willen verliezen van Frampton.

Algemeen wordt erkend dat een clash tussen Herring en Frampton zeer interessant is. Het zou mooi zijn als bieden elkaar treffen voor het einde van dit jaar. Bij de fans is Herring favoriet maar Frampton zou zo maar voor een verassing kunnen zorgen en er met de winst vandoor kunnen gaan.

Bekijk ook

KRAK ‘KO’! Kickbokser trapt been rivaal aan diggelen (video)

Een staaltje van vakkundig knokken

‘KO’! Kersverse UFC’er MEPT rivaal bruut naar het canvas

Steven Nguyen verdiende zich afgelopen nacht een UFC contract.

Verhoeven’s DOPING opmerking over Overeem: ‘Ik zit goed’ (video)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem stonden gisteravond voor het eerst tegenover elkaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page