⚠️ Jake Paul treft UFC-kampioen Woodley in bokswedstrijd - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ⚠️ Jake Paul treft UFC-kampioen Woodley in bokswedstrijd

⚠️ Jake Paul treft UFC-kampioen Woodley in bokswedstrijd

Tyron Woodley (links) met Jake Paul (rechts)

Jake Paul heeft zijn volgende tegenstander weten te strikken voor een bokswedstrijd. De Youtube ster zal tegen niemand minder dan voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley de ring in gaan. Het nieuws kwam afgelopen nacht naar buiten via Mike Coppinger van The Athletic.

Een datum en locatie voor het gevecht tussen Paul en Woodley is nog niet bekend, maar een face-off tussen de twee zal vrijdag plaatsvinden in Miami, meldt Coppinger. Paul lijkt het boksen toch serieuzer te nemen dan de critici hadden kunnen vermoeden, en daagt bekende vechters als Woodley uit.

Eerste keer

Paul (24) heeft slechts 3 gevechten op zijn naam staan die allen gewonnen werden op knock-out sinds hij aan zijn bokscarrière begon. Detail is echter dat Paul nog niet tegenover een ervaren bokser heef gestaan. Vorige maand versloeg hij een andere voormalige UFC-vechter, Ben Askren in de eerste ronde.

Dit wordt Woodley’s (39) allereerste professionele bokswedstrijd. Woodley won de weltergewicht titel bij de UFC in 2016 en verdedigde deze vier keer met succes voordat hij deze in 2019 verloor.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page