Jake Paul toont ballen! Daagt topbokser uit voor gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul toont ballen! Daagt topbokser uit voor gevecht

Jake Paul toont ballen! Daagt topbokser uit voor gevecht

Jake Paul daagt Julio Cesar Chavez Jr. uit om 'de critici het zwijgen op te leggen' na zijn brute knock-out op Tyron Woodley. Met de uitdaging zet hij een eerder uitgesteld gevecht tegen Tommy Fury in de koelkast.

De boksende YouTuber Paul gelooft dat een confrontatie met voormalig WBO-middengewicht kampioen Chavez Jr al zijn critici het zwijgen op zal leggen. Ondanks dat hij een perfect 5-0 record heeft, wordt de YouTuber die bokser is geworden nog steeds bekritiseerd door de diehard boks fans.

Ze moeten hun mond houden

Paul is tijdens zijn korte bokscarrière bekritiseerd omdat hij niet tegenover een volwaardige bokser stond. Chavez Jr is een grote naam in het boksen, een winst of op zijn minst gevecht zou de naam van Paul zuiveren Lees verder onder video).

,,Ik hou erg van dat gevecht omdat het de critici het zwijgen oplegt. Hij (Chavez Jr. red), was een voormalig wereldkampioen en ik weet dat ik hem kan verslaan. Die uitdaging windt me op en ik ben er klaar voor", zegt Paul tegen The Volume Sports: ".

Geduld

,,Zelfs nadat ik Woodley had uitgeschakeld, is men sceptisch en willen ze mij zien 'vechten tegen een echte bokser'. Ik wilde dit tegen Tommy Fury maar hij zegde twee keer af. Ik wil tegen een echte bokser vechten en dat ga ik ook doen, heb gewoon wat verdomd geduld", aldus Paul.

Er is gemeld dat er voorbereidende gesprekken hebben plaatsgevonden tussen Paul en Chavez Jr, de zoon van boksgrootheid Julio Chavez Sr.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws