Jake Paul krijgt kans op wereldtitel boksen: Maar wel op 1 voorwaarde Nieuws
Nieuws

Jake Paul krijgt kans op wereldtitel boksen: Maar wel op 1 voorwaarde

Jake Paul krijgt kans op wereldtitel boksen: Maar wel op 1 voorwaarde

Jake Paul, YouTuber en profbokser heeft een wereldtitel gevecht aangeboden gekregen, maar het kan ook het einde betekenen van zijn jonge professionele bokscarrière. Cruiserweight-kampioen Mairis Briedis daagt all uit op voorwaarde dat hij daarna stopt met boksen.

Figuren als Jake Paul maken de boks sport meer dan belachelijk, dat is de algemene mening van boks fans en experts. Briedis lijkt daar nu een einde aan te willen maken, door de YouTuber uit te dagen. Paul zou op weg kunnen gaan naar een wereldtitel, nadat een video van Briedis, werd vrijgegeven door promotor Kalle Sauerland.

Wel stoppen

De Wasserman boksbaas, die ook Chris Eubank Jr promoot, tweette hun unieke aanbod aan de 24-jarige Paul van een clash voor de IBF cruiserweight Championship clash tegen Briedis. Jake heeft enkel makkelijke Winsen geboekt op onder andere MMA-vechter Ben Askren, maar volgens Briedis zou hij tegen een echte boter sneuvelen.

,,Hé Jake Paul, graag regel ik dat je een kans op de titles van Mairis Briedis maakt, alleen onder voorwaarde dat als je verliest, je het boksen moet verlaten … Deal?", twitterde Sauerland. Of Paul op het aanbod in gaat is niet duidelijk. voorlopig maakt hij met zijn scherts partijen veel geld en zal dit ongetwijfeld voorlopig zo willen houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws