Jake Paul krijgt kans op wereldtitel boksen: Maar wel op 1 voorwaarde - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Jake Paul krijgt kans op wereldtitel boksen: Maar wel op 1 voorwaarde

Jake Paul krijgt kans op wereldtitel boksen: Maar wel op 1 voorwaarde

Jake Paul krijgt kans op wereldtitel boksen: Maar wel op 1 voorwaarde

Jake Paul, YouTuber en profbokser heeft een wereldtitel gevecht aangeboden gekregen, maar het kan ook het einde betekenen van zijn jonge professionele bokscarrière. Cruiserweight-kampioen Mairis Briedis daagt all uit op voorwaarde dat hij daarna stopt met boksen.

Figuren als Jake Paul maken de boks sport meer dan belachelijk, dat is de algemene mening van boks fans en experts. Briedis lijkt daar nu een einde aan te willen maken, door de YouTuber uit te dagen. Paul zou op weg kunnen gaan naar een wereldtitel, nadat een video van Briedis, werd vrijgegeven door promotor Kalle Sauerland.

Wel stoppen

De Wasserman boksbaas, die ook Chris Eubank Jr promoot, tweette hun unieke aanbod aan de 24-jarige Paul van een clash voor de IBF cruiserweight Championship clash tegen Briedis. Jake heeft enkel makkelijke Winsen geboekt op onder andere MMA-vechter Ben Askren, maar volgens Briedis zou hij tegen een echte boter sneuvelen.

,,Hé Jake Paul, graag regel ik dat je een kans op de titles van Mairis Briedis maakt, alleen onder voorwaarde dat als je verliest, je het boksen moet verlaten … Deal?”, twitterde Sauerland. Of Paul op het aanbod in gaat is niet duidelijk. voorlopig maakt hij met zijn scherts partijen veel geld en zal dit ongetwijfeld voorlopig zo willen houden.

Bekijk ook

Prof Kooivechter (29) opgepakt geweld tegen vrouwen

Wat de verdenkingen precies inhouden geeft de politie niet vrij.

Rus vernietigd Braziliaan tijdens kooigevecht: ‘Canvas knuffelaar’ (video)

Dit resulteerde in een een brute KO door een aantal welgemikte stoten

Glory’s Ross Levine verzekert zich van titelkans in Karate Combat (video)

De Glory Kickbokser boekte een spectaculaire overwinning

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page