Jake Paul doet slimme zet! Ronselt bokskampioen Serrano
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Jake Paul doet slimme zet! Ronselt bokskampioen Serrano

Jake Paul doet slimme zet! Ronselt bokskampioen Serrano

Jake Paul breidt zijn boksactiviteiten uit, de YouTube ster zet multidivisie kampioen Amanda Serrano op contract en zal haar managen. Paul heeft een promotie bedrijf welke groeit als kool en voegt nu een absolute topper toe.

De boksende YouTuber Paul kondigde de deal donderdag op Instagram aan. De Amerikaan lanceerde zijn eigen promotiebedrijf voorafgaand aan zijn gevecht met voormalig UFC’er Tyron Woodley. Het nieuwe bedrijf van Paul diende als co-promotor voor het Showtime evenement waar hij tegen Woodley bokste.

Amanda Serrano, een van de beste vrouwelijke boksers ter wereld nam deel in de co-headliner op het evenement die Paul en Woodley aanvoerde. De boksster heeft nu dus een overeenkomst getekend om zich aan te sluiten bij Most Valuable Promotions, van Paul als haar nieuwe bokspromotor.

Beste ooit

,,De GWOAT Amanda Serrano heeft officieel getekend als de eerste MVP-atleet”, schreef Paul op Instagram. ,,Amanda is de nr. 1 pond-voor-pond vrouwelijke vechter ter wereld en de grootste Spaanse vrouwelijke atleet aller tijden. “

Paul’s promotiebedrijf werd opgericht samen met zijn manager Nakisa Bidarian en samen onderhandelden ze over de deal om de 24-jarige social influencer naar Showtime te halen na twee eerdere gevechten onder de vlag van Triller Fight Club.

Bekijk ook

GRATIS Rico vs Jamal 3 kijken! ‘Hier is je kans’

Als echte kickboks fan wil je dit niet missen

‘Ik ben er kapot van!’ McGregor intens verdrietig

Conor McGregor is zegt gebroken te zijn

‘Geweldig!’ Rico Verhoeven over gevecht met Tyson Fury

Ik zou in zijn wereld gaan om een ​​boksgevecht te doen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page