In de ring: Gervonta Davis treft Mario Barrios in juni – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / In de ring: Gervonta Davis treft Mario Barrios in juni

In de ring: Gervonta Davis treft Mario Barrios in juni

In de ring: Gervonta Davis treft Mario Barrios in juni

Gervonta Davis treft Mario Barrios op 26 juni, Barrios, de regerende WBA World Super Lightweight-titelhouder, zal zijn titel verdedigen tegen mede-ongeslagen bokser Davis.

Vorig jaar deze keer kwam de bokswereld tot stilstand vanwege COVID-19. Boksers in het hele land wachtten maanden om te zien wanneer ze weer konden sparren en vechten. Het begin van 2021 was extreem stil voor veel boksers en hebben vele geduldig gewacht, dat wachten is eindelijk voorbij voor Mario Barrios.

Topvechters

Davis, zal twee gewichtsklassen omhoog gaan om tegen Barrios te vechten. Beide vechters vochten voor het laatst als de co-main en main events in de Alamodome op Halloween-avond vorig jaar, het eerste gevecht in het land dat fans binnen liet sinds het begin van de coronavirus-pandemie.

Barrios versloeg Ryan Karl op 31 oktober met een technische knock-out in de zesde ronde. Davis versloeg diezelfde avond met gemak Leo Santa Cruz in de Alamodome. Davis leverde een brute linkse uppercut aan Santa Cruz in de zesde ronde, won de knock-out winst terwijl hij zijn WBA World Lichtgewicht-titel verdedigde en de WBA Super vedergewicht-titel van Santa Cruz wegnam. De locatie van dit PPV-gevecht is nog niet bekend.

Bekijk ook

‘Reinier de Ridder is (g)een saaie vechter’: ONE kampioen schreef geschiedenis

Reinier de Ridder schreef vorige maand MMA-geschiedenis met het veroveren van een tweede wereldtitel bij ONE Championship

Massa ontslag: Bellator zet groot aantal vechters op straat

Bellator MMA heeft een flinke ontslag ronde gehouden onder haar vechters

UFC’er beschuldigt van vals spel: ‘Ik ben bestolen’

Er zouden teveel acteurs binnen de UFC rondlopen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page