In de fout: bokser Peter M. flink in de problemen Nieuws
Nieuws

In de fout: bokser Peter M. flink in de problemen

In de fout: bokser Peter M. flink in de problemen
In de fout: bokser Peter M. flink in de problemen

De bekende amateurbokser en soldaat Peter M. lijkt aardig in de problemen te zijn geraakt.

Er zijn verdachtmakingen tegen M. omdat hij zijn ex-vriendin met de dood zou hebben bedreigd. Via WhatsApp zou hij haar en haar familie hebben gezegd te willen vermoorden.

M. wordt daarvoor vervolgt en wordt verdacht van mishandeling, vernieling en het in bezit hebben van verboden wapens. De strafbare feiten zouden terug gaan tot en met september 2017.

Boksende militair

Naast zijn amateur boks carrière is M. chauffeur bij de landmacht. Er was een conflict ontstaan tussen hem en zijn ex-vriendin, waarna de bedreigingen volgde.

LEES OOK: Peter Mullenberg zegt af voor NK Boksen

Hij uitte de bedreigingen omdat er werd gedreigd zijn kind bij hem weg te houden. M. Zou onder andere ook zijn schoonvader hebben mishandeld.

Succesvol bokser

M. nam drie jaar terug deel aan de Olympische Spelen van Rio, waar hij eindigde als negende. Zijn beste prestaties werden beloond met Zilver in het halfzwaargewicht bij de Europese Kampioenschappen in 2013 en 2015.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws