'Ik zal je verdomme knock-out slaan': Bokslegende bedreigt Canelo Alvarez - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Ik zal je verdomme knock-out slaan’: Bokslegende bedreigt Canelo Alvarez

‘Ik zal je verdomme knock-out slaan’: Bokslegende bedreigt Canelo Alvarez

Canelo Alvarez

Canelo Alvarez, kreeg gisteren dreigende taal aan zich gericht geuit door bokslegende Oscar De La Hoya (47). Deze dreigt Canelo op zijn reet in de boksring te laten landen. Ook voegde De La Hoya een video toe in het dreig bericht met instructie aan Canelo hoe hij beter kan leren stoten.

Het is niet eenvoudig om De La Hoya serieus te nemen, gezien zijn hoge leeftijd en het buikje. Echter als je hem in actie ziet tijdens een pads training laat hij zien dat hij nog steeds boksvaardigheden heeft, maar hij ziet er oud uit en heeft het lichaam van een opa, zo geen critici over de legende.

De La Hoya zegt tegen Canelo die jaren jonger is de ring in te willen om hem een lesje te leren. Als Canelo de uitdaging aangaat om tegen De La Hoya te vechten, zal hij zich belachelijk maken. Canelo zal enorm veel geld verdienen, maar hij zal uitgelachen worden door fans, die hem in dezelfde hoek zullen plaatsen als Floyd Mayweather Jr die tegen iedereen die maar wilt vecht voor miljoenen.

Voor veel geld

,,Fuck jou, je praat poep”,zei De La Hoya op sociale media in een reactie op Canelo. ,,Ik zal je verdomme knock-out slaan. Ik kom voor je.Maar leer eerst echt stoten”, zei De La Hoya toen hij Canelo liet zien hoe je stoten moet. ,,Gebalanceerde kracht en snelheid. “

Interessant is dat De La Hoya plotseling Canelo uitdaagt alsof hij een actieve vechter van in de twintig is in plaats van een gepensioneerde man van middelbare leeftijd die sinds 2008 niet meer heeft gevochten. Het lijkt vrij duidelijk dat De La Hoya een celebrity-match met Canelo wil. We zagen Mayweather afgelopen zondagavond miljoenen verdienen met zijn acht-ronde oefenwedstrijd tegen YouTuber Logan Paul en De Latoya wil nog wel een keer goed cashen.

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Bruut ‘KO’ gemepte bokser geeft teken van leven! ‘Ik kom terug’

Er werd even gevreesd voor het welzijn van de bokser

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page