IJslandse boksreus wil pijn voelen! 'Met Mike Tyson knokken'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / IJslandse boksreus wil pijn voelen! ‘Met Mike Tyson knokken’

IJslandse boksreus wil pijn voelen! ‘Met Mike Tyson knokken’

Hafthor ‘Thor’ Bjornsson, voormalig sterkste man en Game of Thrones zegt dat hij met Mike Tyson zou willen vechten. ,,Ik zou vereerd zijn om zijn kracht te voelen”, zegt Bjornsson.

Game of Thrones-ster Thor Bjornsson zegt dat het een eer zou zijn om de kracht van Mike Tyson in de boksring te voelen. Echter geeft de gigantische IJslander toe dat hij ‘nerveus’ was omdat hij tijdens sparringsessies in het gezicht werd geslagen.

Bjornsson, is al meer dan een jaar aan het trainen voor zijn professionele boksdebuut en zou het morgen opnemen tegen sterke rivaal en mede sterkste man Eddie Hall. Het gevecht werd echter uitgesteld nadat Hall op 18 september een biceps blessure had opgelopen tijdens de training.

Grote wens

In plaats daarvan zal Bjornsson morgen de arm worstellegende Devon Larratt treffen in de ring. Maar toch trekt een gevecht teven de bokslegende Tyson. ,,Als Mike Tyson tegen me zou willen vechten, zou ik geen nee zeggen”, vertelde Bjornsson aan de Britse tabloid The Sun. ,,Ik zou vereerd zijn om zijn kracht te voelen.”

Mike tyson (links) en Thor Bjornsson

Tyson (55) keerde afgelopen november terug naar de ring na een lange afwezigheid, waar hij een acht-ronde demowedstrijd uitvocht tegen zijn collega-veteraan Roy Jones Jr. De voormalige wereldkampioen zwaargewicht zal naar verwachting zijn comeback voortzetten met nog minstens één gevecht, maar tot nu toe er is geen aankondiging gedaan.

Bekijk ook

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Ben Saddik reageert op verlies tegen Rico: ‘Kwaad bloed begraven’

Jamal Ben Saddik verloor gisteravond van Rico Verhoeven in een van de heftigste gevechten ooit binnen de organisatie.

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page