'Ik wil Floyd!' De La Hoya (48) daagt Mayweather uit
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Ik wil Floyd!’ De La Hoya (48) daagt Mayweather uit

‘Ik wil Floyd!’ De La Hoya (48) daagt Mayweather uit

'Ik wil Floyd!' De La Hoya (48) daagt Mayweather uit
Oscar de La Hoya in gevecht met Floyd Mayweather in mei 2007

Oscar De La Hoya was van plan om dit jaar te vechten, maar COVID-19 gooide roet in het eten. De Golden Boy is nog steeds vastbesloten om volgend jaar terug te keren naar de ring, en het gevecht dat hij het liefste wil is tegen Floyd Mayweather.

TMZ Sports sprak met de 48-jarige De La Hoya. De website vroeg de voormalige bokskampioen naar zijn toekomstige plannen in de ring. ,,In Januari ga ik weer trainen en me eerst mentaal voorbereiden. Maar ik wil weer boksen, mogelijk tijdens Cinco De Mayo (5 mei. Red).”

Al eerder tegen Mayweather gevechten

,,Persoonlijk ben ik op dit moment niet gemotiveerd vanwege de COVID. Ik was eigenlijk in uitstekende vorm en toen trof COVID me, dus mijn moreel is op dit moment een beetje laag in termen van persoonlijk vechten in de ring”, zegt De La Hoya (lees verder onder video).

De La Hoya stond gepland om in september te vechten tegen de 44-jarige MMA-legende Vitor Belfort … maar kreeg COVID slechts enkele dagen voor het gevecht, waardoor hij zich moest terugtrekken.

Nu richt De La Hoya zich dus op legende Mayweather. ,,Het is waarschijnlijk het grootste gevecht dat je vandaag kunt zien. De La Hoya vertelde eerder dat hij Mayweather $ 100 miljoen zou bieden voor het gevecht.

Bekijk ook

Dansende UFC-Debutant scoort dikke KO overwinning (video)

Slava Claus weet van wanten

‘Boksen sterft uit zonder UFC-vechters!’ Vechtbaas White zeker van zaak

Dan White si zeker van zijn zaak

Fury geeft locatie titanengevecht met Ngannou (video)

Tyson Fury en Francis Ngannou behoren tot de grootste vechtsport sterren ter wereld

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page