'Ik vreet hem op!' Engste man daagt Jake Paul uit voor boksclash Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ik vreet hem op!' Engste man daagt Jake Paul uit voor boksclash

'Ik vreet hem op!' Engste man daagt Jake Paul uit voor boksclash

Jake Paul is uitgedaagd tot een boksgevecht door 's Werelds engste man, Martyn Ford. De Brit ziet een gevecht tegen de voormalige YouTube ster en profbokser wel zitten.

Nu wil iedereen wel een stukje van Paul, waarvan een ding zekers is dat boksen tegen hem miljoenen oplevert. Nu zegt Ford na zijn aankomende wedstrijd tegen de Iraanse Hulk op 30 april de Amerikaan aan te willen pakken. Een gelijke strijd zal het niet worden met zijn ruim twee meter in lengte is hij 15 centimeter groter dan Paul. Om over het gewichtverschil nog maar niet te spreken.

Martyn Ford vertelde exclusief aan Daily Star Sport dat hij de YouTube-ster zijn eerste professionele verlies zou geven. Ford weegt meer dan 50 kilo meer dan Paul, die verdeeldheid heeft gezaaid in het boksen sinds zijn eerste gevecht binnen de touwen die hem tot nu toe een record van 5 winsten en 0 verliezen opleverde.

Grote publiekstrekker

Maar Ford denkt dat Paul, die in december vorig jaar ex-UFC-ster Tyron Woodley op brute wijze knock-out sloeg, zou zorgen voor een geweldig gevecht dat miljoenen kijkers over de hele wereld zou kunnen trekken. ,,Het zou een geweldig gevecht zijn, een geweldige ervaring en grote publiekstrekker", zegt Ford.

,,Ik vreet hem natuurlijk op, maar dat het een blockbuster wordt is zeker. " Zelfverzekerde woorden van Ford die zijn eerste klap in een bokswedstrijd nog moet uitdelen. Eerder dit jaar trainde de Brit met vriend en Glory Kickbokskampioen Rico Verhoeven om zijn skills aan te scherpen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws