'Ik stop met boksen!' Fury met pensioen na gevecht met Whyte Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ik stop met boksen!' Fury met pensioen na gevecht met Whyte

'Ik stop met boksen!' Fury met pensioen na gevecht met Whyte

Tyson Fury beweert dat de titelverdediging op 23 april van zijn WBC-zwaargewicht titel tegen Dillian Whyte de laatste in zijn carrière zal zijn. Hij is van plan onmiddellijk met pensioen te gaan.

Volgens de 33-jarige Fury heeft hij $ 150 miljoen op de bank, en hij zal stoppen met de sport terwijl hij nog jong is . Als Fury inderdaad stopt, zullen Anthony Joshua en Oleksandr Usyk gedag kunnen zeggen tegen veel geld om te boksen tegen de populaire Brit.

Idealiter zou Fury met pensioen moeten gaan nadat hij tegen de winnaar van de Joshua versus Usyk 2 wedstrijd heeft gevochten. Dat zou een veel betere manier voor hem zijn om te stoppen.

Klaar met boksen

,,Dit is het laatste gevecht van mijn carrière, ik ga hierna met pensioen. $ 150 miljoen op de bank, gezond, jong, ik ga een enorm jacht kopen in het buitenland", zei Fury. ,,Ik ga met pensioen, ik ben klaar, dit is mijn laatste gevecht, ik ben klaar."

Voor de winnaar van de ontmoeting tussen Joshua en Usyk II in mei of juni, zal er een andere tegenstander gevonden moeten worden. Opties zijn voormalig WBC-kampioen Deontay Wilder waarvan Fury drie keer won. Andy Ruiz Jr is ook een mogelijkheid, die slechts één keer heeft gevochten sinds hij in december 2019 zijn IBF-, WBA- en WBO-titels aan Joshua verloor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws