'Ik sla Tyson Fury kapot!' Dillian Whyte gaat slopen Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ik sla Tyson Fury kapot!' Dillian Whyte gaat slopen

'Ik sla Tyson Fury kapot!' Dillian Whyte gaat slopen

Het kan Dillian Whyte niet schelen wat men denkt over zijn kansen WBC-kampioen Tyson Fury deze zaterdag in het Londense Wembley Stadium te verslaan. De Brit gaat voor de winst en zal Fury knock-out slaan.

Vastberaden als winnaar de ring uit te lopen zegt Whyte Fury te zullen afstraffen. ,,Ik sta in de ring tegen een grote kerel", zei Whyte. ,,Het is een harde strijd tegen een ongeslagen kampioen, maar ik voel me goed en ik geloof dat ik hem zal verslaan", zegt Whyte.

,,Ik heb er alle vertrouwen in hem te verslaan, dus het zal goed zijn om een ​​paar mensen het zwijgen op te leggen." Toch kwam het gevecht niet zomaar tot stand. ,,We moesten een juridische procedure doorlopen om Tyson Fury zover te krijgen dat hij tegen mij zou vechten."

Hij gaat KO

,,Nadat hij had gezegd dat hij tegen ons zou vechten nadat hij Wilder had verslagen om kampioen te worden. Helaas moesten we een juridische zaak aanspannen en kregen we eindelijk de wedstrijd en hier zijn we dan.” Whyte zegt Fury niet te zullen sparen in het gevecht.

De Brit gelooft dat hij dit weekend als overwinnaar uit de strijd zal komen. ,,Ik zal Fury raken met alles wat ik heb. Ik mag dan als underdog de strijd in gaan maar Fury gaat mijn knock-out kracht ervaren. Ik zal er als winnaar uitkomen en zijn WBC-titel mee naar huis nemen", aldus een zelfverzekerde Whyte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws