'Ik moest gewoon zijn bloed proeven': Tyson Fury (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Ik moest gewoon zijn bloed proeven’: Tyson Fury (video)

‘Ik moest gewoon zijn bloed proeven’: Tyson Fury (video)

'Ik moest gewoon zijn bloed proeven': Tyson Fury (video)

Tyson Fury onthult waarom hij bloed van Deontay Wilder’s nek likte tijdens hun herkansing een jaar geleden. Fury die redelijk opgefokt thuis zit was open in een gesprek met ESPN.

De Britse bokskoning zit al geruime tijd op zijn kont zoals hij het zelf zegt. Afgelopen week was de ‘Gypsy King’ in het nieuws door te zeggen dat hij twijfelt aan de gevechten met Anthony Joshua. Nu doet Fury een boekje open over het ‘bloed lik’ incident tijdens zin wedstrijd met Deontay Wilder.

,,Omdat ik in de pre-fight interviews zei dat ik deze keer het bloed van Deontay Wilder wilde proeven, dus ik had de kans om het daar te doen in de zesde ronde. Dus ik moest zijn bloed proeven om het gevoel te krijgen van hoe mijn prooi smaakt”, zegt de Brit.

Enge ziektes

,,Ik was een jager, als een leeuw, en hij was een Gazelle, een grote Gazelle, en ik sloeg hem neer en dat was het, het was game over, “vertelde Fury aan ESPN.

Fury zegt dat in de ring een dierlijke drang en instinct het overnam. Dat was nog een reden achter zijn drang om Wilder’s bloed te proeven. Hij zei: ,,Andere denkwijze. Het dierlijke instinct komt naar buiten in de boksring. En het is hij of jij. Maar het is raar omdat ik niet eerder heb opgemerkt dat iemand het bloed van iemand anders likt. Ik hoop dat hij geen ziektes heeft of zoiets”, sloot Fury af.

Bekijk ook

‘KO’ Killer! Glory’s Guto Inocente sloopt rivaal in MMA-gevecht

Guto Inocente, de voormalige Glory vechters sloopte gisteren zijn tegenstander Alison Vicente op brute wijze tijdens het NCF 9 evenement in Brazilië.

Opgepakt! Bekende kickboks promotor en minister in de cel

Aanklagers spanden een strafrechtelijke rechtszaak aan van vijf punten in deze zaak

Knokken! UFC’ers Gaethje en Chandler stemmen in met gevecht

Justin Gaethje en Michael Chandler hebben mondeling ingestemd met een lichtgewicht gevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page