'Ik ga je handen breken met mijn voorhoofd!' Mike Perry dreigt rivaal Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ik ga je handen breken met mijn voorhoofd!' Mike Perry dreigt rivaal

'Ik ga je handen breken met mijn voorhoofd!' Mike Perry dreigt rivaal

Mike Perry heeft ervoor gezorgd dat Michael Page weet waar hij aan begint. Het voormalige UFC-weltergewicht, nu blote vuist bokser verwelkomt volgende maand Bellator-ster Page in de BKFC-ring. De twee zullen de headliner zijn van BKFC 27 op 20 augustus in Londen.

Het wordt Perry's tweede bare knuckle gevecht na een succesvol debuut eerder dit jaar met een winst op Julian Lane. Perry zei dat hij graag een stap terug in de ring wil doen en belooft de strijd met Page aan te gaan.

,,Ik wil je niet afschrikken, 'MVP'", zei Perry op de pre-fight persconferentie van BKFC 27. ,,Ik ben dankbaar voor de kans om met je te vechten. Je hebt een geweldige naam en je hebt een geweldige carrière gehad."

Geen problemen

,,Ik ga je handen breken met mijn voorhoofd. Ik ga je constant onder druk zetten, en er zal niets zijn dat je kunt doen om me van je af te krijgen. Ik zal constant in je gezicht staan ​​om om je aan te pakken. Zowel Perry als Page staan ​​bekend om hun vecht kwaliteiten. Perry verwacht niets dan vuurwerk op BKFC 27 en garandeert fans volop actie.

Perry belooft spektakel in de ring; ,,Ik ga naar voren en zet de druk op. Ik neem stoten maar ik eet ze als snoep. We slaan allebei mensen bewusteloos. We hebben allebei een zeer vermakelijke carrière gehad. Maar de beste vechters ter wereld, ze willen geen probleem met mij in die ring, dat garandeer ik je."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws